!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (160/299) > >>

GENERAL:

--- Quote from: jSkyline on November 22, 2009, 06:03:39 PM ---Λοιπον Βασιλη σημερα η ησουν στην Αγ.Παρασκευη η υπαρχει και αλλο μαυρο NC με τις ζαντες σου και κοκκινα δέρματα !!!

--- End quote ---

Εσενα jSkyline σε ειδα σημερα στην Αγια Παρασκευη ειδικα στην οδο Πελλοπονησου (εαν θυμαμαι καλα οτι λεγετε ετσι) και μαλιστα στο πεζοδρομιο με κατευθυνση προς την πανω πλατεια!!! Αυτο και εαν ειναι ...καταδοτης!!!! :llol: :llol: :llol:

jSkyline:

--- Quote from: GENERAL on November 22, 2009, 08:47:13 PM ---
--- Quote from: jSkyline on November 22, 2009, 06:03:39 PM ---Λοιπον Βασιλη σημερα η ησουν στην Αγ.Παρασκευη η υπαρχει και αλλο μαυρο NC με τις ζαντες σου και κοκκινα δέρματα !!!

--- End quote ---

Εσενα jSkyline σε ειδα σημερα στην Αγια Παρασκευη ειδικα στην οδο Πελλοπονησου (εαν θυμαμαι καλα οτι λεγετε ετσι) και μαλιστα στο πεζοδρομιο με κατευθυνση προς την πανω πλατεια!!! Αυτο και εαν ειναι ...καταδοτης!!!! :llol: :llol: :llol:

--- End quote ---
:oops: :angel: :yawn: :girlie:

Nαι αυτος ημουν εγω !!! Ειχα παρκαρει στην Πελλοπονησου και πηγαινα προς πανω πλατεια να πιω ενα καφεδακι σαν ανθρωπος και εγω, βρε αδερφε!!! Πανω στην Πελλοπονησου ειδα και το NC, παντως ναι ειναι σιγουρο πλεον, υπαρχει καποιος που ακολουθει τα βηματα του Βασιλη  :axe:

Ξάδελφος:
1ον.Παρκαρει κανεις απο εδω ενα  ΝΒ ή NBFL  στο Cargo της Ολυμπιακης στ αεροδρομιο?.
2ον.Χθες στη Ραφηνα ..Κοκκινο Μκ1   2καβαλο και  αλλο κοκκινο με μεγαλουτσικο κυριο, ξεσκεπαστο  ,ηταν καποιον απο εδω?.

george 1323:

--- Quote from: jSkyline on November 23, 2009, 08:56:50 AM ---
--- Quote from: GENERAL on November 22, 2009, 08:47:13 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
:oops: :angel: :yawn: :girlie:

Nαι αυτος ημουν εγω !!! Ειχα παρκαρει στην Πελλοπονησου και πηγαινα προς πανω πλατεια να πιω ενα καφεδακι σαν ανθρωπος και εγω, βρε αδερφε!!! Πανω στην Πελλοπονησου ειδα και το NC, παντως ναι ειναι σιγουρο πλεον, υπαρχει καποιος που ακολουθει τα βηματα του Βασιλη  :axe:

--- End quote ---
Οσο κ να τρεξει παντα πισω θα ειναι..... :girlie:

Basilmx5:
Δηλαδη ποσο πολυ πρεπει ναναι?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version