!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (159/299) > >>

jSkyline:
Λοιπον Βασιλη σημερα η ησουν στην Αγ.Παρασκευη η υπαρχει και αλλο μαυρο NC με τις ζαντες σου και κοκκινα δέρματα !!!

Basilmx5:

--- Quote from: jSkyline on November 22, 2009, 06:03:39 PM ---Λοιπον Βασιλη σημερα η ησουν στην Αγ.Παρασκευη η υπαρχει και αλλο μαυρο NC με τις ζαντες σου και κοκκινα δέρματα !!!

--- End quote ---
Αγ. Παρασκευη?Τι ωρα? οχι δεν ημουν εγω.. Ποιος ηταν?  :o

spoumi:

--- Quote from: VasmaV on November 22, 2009, 05:51:40 PM ---Το χα πετύχει και γω το δικό σου πριν λιγο καιρό και ανρωτιόμουν τι προφυλακτήρας είναι αυτός ;)

--- End quote ---

http://ilmotorsport.com/shop/article_detail.php5?aid=1922&oid=533&depth=2&page=1&count=58&PHPSESSID=48675d57f1d8c1a5fed6b80a90b14c3c

jSkyline:

--- Quote from: Basilmx5 on November 22, 2009, 06:17:38 PM ---
--- Quote from: jSkyline on November 22, 2009, 06:03:39 PM ---Λοιπον Βασιλη σημερα η ησουν στην Αγ.Παρασκευη η υπαρχει και αλλο μαυρο NC με τις ζαντες σου και κοκκινα δέρματα !!!

--- End quote ---

--- End quote ---
Μεσημερακι...Υπαρχει ιδιο τελικα!!! Λυπαμαι σε αντιγραφουν :P

Konstantinos:

--- Quote from: Basilmx5 on November 22, 2009, 06:17:38 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Λοιπόν υπάρχει και άλλο!!! Σήμερα έξω από φροντιστήριο στο Μαρούσι πάω να αφήσω τη φίλη μου και βλέπω μάυρο NC με works! Στη αρχή και εγώ σκέφτηκα Βill αλλά δεν είχε ούτε debadge ούτε ήταν τόσο χαμηλό ...(και όμορφο)Αλλά αυτές οι ζάντες είναι αμαρτία...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version