!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (156/299) > >>

nmwisima:
ΝΑ είναι, αλλά ήθελα να δείξω το χρώμα. Άλλωστε το ΝΑ έβγαινε και με το αντίστοιχο marron εσωτερικό.

philosopher:

--- Quote from: nmwisima on November 22, 2009, 12:26:08 PM ---ΝΑ είναι, αλλά ήθελα να δείξω το χρώμα. Άλλωστε το ΝΑ έβγαινε και με το αντίστοιχο marron εσωτερικό.

--- End quote ---

Απλά ο συνδυασμός και μάρεσε πολύ...   :angel:
Μη σου πω και κόκκινο hard-top  >:-

jSkyline:

--- Quote from: spoumi on November 22, 2009, 02:10:56 AM ---
--- Quote from: spoumi on November 21, 2009, 12:02:33 PM ---Εδώ και τρεις μέρες μέσα σε όλα τα άλλα τα προβλήματά μου είχε διαλήψεις και η οθόνη του στερεοφωνικού μου.Την μια κόλλαγε την άλλη δν άνοιγε καν κοκ.Το ραδιόφωνο και τα κουμπιά και όλα δούλευαν κανονικά αλλά η οθόνη πότε ναι και πότε όχι.Χθες το πρωί ξεκινώντας μου το έκανε πάλι οπότε και πήγα καρφί στον Καλογρίτσα όπου μέσα σε 5 λεπτά μου το πέρασε εντός εγγύησης και θα αλλάξω όλο το σύστημα αφου δν μπορώ μονο την οθόνη.Το ξέρω ότι είναι αυτονόητο να γίνει αλλαγή αλλά εγώ το βλέπω σαν άλλο +1 για τον καλογρίτσα για την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση αφου σε 5 λεπτά είχα φύγει.

--- End quote ---
λετε να μου βαλουν το καινουριο στερεοφωνικο και να ακουω mp3??   ;D ;D

--- End quote ---
Bαλε x-carlink ρε :P Eτσι και αλλιως ειναι βαρετο να γραφεις συνεχεια CD το usb stick ειναι η καλυτερη λυση !!!

spoumi:
είναι Γιάννη αλλά άλλο να δίνεις 100 ευρώ και άλλο να στο αλλάζει η εγγύηση :)

ΥΓ:Καλημέρααααααααα ;)

option-D:
Μωρή χορεύτρια, τί gayλίκια είναι αυτά;

:gay:

:clap: Μ' αρέσεις!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version