!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
spoumi:
+100
Βασίλη συμφωνούμε φυσικά.Εδώ άλλοι δν βάφουν προφυλακτήρα να διώξουν τα σημάδια από πετραδάκια και γρατζουνιές για να μην χαρακτηριστεί ως βαμμένο μετά..
Στην τελική το πιο λογικό είναι αν θέλει κάποιος τόσο πολύ μαύρο LE να φέρει από εξωτερικό.Σωστά πράγματα κι αν είναι τόσο απαιτητικός (το θέλω έτσι και τέλος) υποθέτω ότι δν έχει και πολύ οικονομικό πρόβλημα..
spoumi:
--- Quote from: Konstantinos on November 19, 2009, 04:56:44 PM ---Παιδία μπορείτε να μου πείτε τρόπο να στείλω ένα δέμα μεσαίου μεγέθους στη Λάρισσα?? Δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή εξ αποστάσεως και κολλάω! Σε μια οποιαδήποτε κούριερ? Ταχυδρομίο ή τρένο? Ευχαριστώ!!
--- End quote ---
Κτελ είναι ένας τρόπος...Αλλιώς πας σε ένα ταχυδρομείο ή κούρριερ και τους λες "θέλω να στείλω αυτό" και σε φτιάχνουν ;)
Basilmx5:
--- Quote from: Konstantinos on November 19, 2009, 04:56:44 PM ---Παιδία μπορείτε να μου πείτε τρόπο να στείλω ένα δέμα μεσαίου μεγέθους στη Λάρισσα?? Δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή εξ αποστάσεως και κολλάω! Σε μια οποιαδήποτε κούριερ? Ταχυδρομίο ή τρένο? Ευχαριστώ!!
--- End quote ---
Αν εχεις παραληπτη που μπορει να παει στο ΚΤΕΛ μπορεις το στειλεις με λεωφορειο.. Αν παλι οχι, ταχυδρομειο ειτε συστημενο ειτε οχι...
Στη 1η περιπτωση καλο ειναι να γραψεις ονομα κ τηλ αυτουνου που θα το παρει απτον οδηγο.. στη 2η περιπτωση οπως ενα γραμμα..
nmwisima:
Πορτα-πορτα 10 ευρώ κόστος.
Basilmx5:
Μετα απο μια κουραστικη μερα στη δουλεια... :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version