!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Basilmx5:
--- Quote from: *Diavolokoritso* on November 19, 2009, 04:05:00 PM ---...ο τύπος στη mazda, μου είχε πει ότι ένα Limited το είχε παραγγείλει μία τύπισσα, η οποία κατά την παραγγελία είχε ζητήσει να της το βάψουν όλο μαύρο!
--- End quote ---
Αν ειναι αληθεια αυτο, εννοω αν ο πωλητης ηξερε τι ελεγε, το λεω γιατι μερικες φορες δεν ξερουν τι τους γινεται :sleepy:.. Ειναι λιγο γκαου να ζητησεις σε καινουργιο αμαξι να σου το βαψουν ολο :yawn: γιατι ποτε δεν θα γινει καλυτερο απτο μαμα βαψιμο... Προτιμοτερο κ πιο οικονομικο να το παρεις στο χρωμα που θελεις κ να το κανεις ετσι οπως σαρεσει, με τι νικελ κ τις ζαντες δηλαδη...
*Diavolokoritso*:
Απ' όσο μπορώ να ξέρω, ισχύει κανονικά, και μάλιστα, επειδή γνωριζόμαστε με τον πωλητή, το είχαμε συζητήσει γιατί και σε εμένα αλλά και σε εκείνον είχε κάνει εντύπωση αυτό! Η συγκεκριμένη όμως, ήθελε το limited, αλλά το ήθελε σε μαύρο!
spoumi:
Βασίλη όταν είχα ρωτήσει την mazda για το νίκελ τελάρο μου είπε ότι το χρεώνει 1400 ευρώ.. από αυτό και μόνο αν προσθέσεις και κάποια άλλα το βάψιμο οικονομικά συμφέρει αν και δν θα το έκανα με τίποτα..
Απο το νετ βεβαια έρχεται πιο οικονομικα το τελαρο (γυρω στα 500) όπως καί όλα τα υπόλοιπα parts.
Basilmx5:
--- Quote from: spoumi on November 19, 2009, 04:34:43 PM ---Βασίλη όταν είχα ρωτήσει την mazda για το νίκελ τελάρο μου είπε ότι το χρεώνει 1400 ευρώ.. από αυτό και μόνο αν προσθέσεις και κάποια άλλα το βάψιμο οικονομικά συμφέρει αν και δν θα το έκανα με τίποτα..
Απο το νετ βεβαια έρχεται πιο οικονομικα το τελαρο (γυρω στα 500) όπως καί όλα τα υπόλοιπα parts.
--- End quote ---
Εκτος του οτι οπως λες σωστα, αν φερεις aftermarket ειναι πολυ λιγοτερα.. αν υποθετικα, δεν το γνωριζεις αυτο εκ των προτερων, τοσο πολυ θελεις ενα νικελ κομματι για να γ@μησεις το μαμα χρωμα με κατι που θα σου βαψουν κ δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην υπαρχει "δακρυ" εστω κ σε ενα σημειο?
Εκτος αυτων ρε συ Σπυρο ενα βαψιμο ολικο θελει γυρω στα 2χιλιαρικα +... αν θελεις βεβαια να εχεις οσο το δυνατον σωστο αποτελεσμα...
Απο οποια πλευρα παντως κ να το δω προσωπικα δε θα την εκανα αυτη τη τρελα.. Γιατι να σου πω κ κατι αλλο? κ πες οτι το πουλαω κ δει ο αγοραστης οτι οντως το αμαξι εχει βαφτει ολικα, καταλαβαινεις τι σκεψεις θα κανει στο μυαλο του...
Konstantinos:
Παιδία μπορείτε να μου πείτε τρόπο να στείλω ένα δέμα μεσαίου μεγέθους στη Λάρισσα?? Δεν έχω κάνει καμία συναλλαγή εξ αποστάσεως και κολλάω! Σε μια οποιαδήποτε κούριερ? Ταχυδρομίο ή τρένο? Ευχαριστώ!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version