!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
GENERAL:
Πριν 20μερες περιπου παρελαβα το νεο "μας" αμαξι ενα SUZUKI ALTO 1.0 και οι πινακιδες του ξεκινανε απο ΙΟΟ. Πλακα εχει διοτι αυτα τα γραματα μιαζουν σαν το 100 και ο κοσμος ψιλοκολλαει οταν το βλεπει!!! :exaclty:
leonidas11b:
--- Quote from: nmwisima on November 19, 2009, 01:15:47 PM ---Αν μου επιτρέπεται, όχι ότι έχω εμπειρία, αλλά δεν θα ψώνιζα με SAL.
Το ΕΜS θέλει καμιά 10αριά μερες, το SAL αγγίζει το μήνα+...
--- End quote ---
Σου επιτρέπουμε γιατί είσαι καλό ''παιδί''!
Τα €υρώ είναι λίγα,εάν έχει την υπομονή να περιμένει ένα μήνα περίπου θα πρότεινα στο Χρήστο να το πάρει και αν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει και κ/π (+~300€). Ώστε να τα τοποθέτηση μαζί για να γλυτώσει τα διπλά εργατικά(~200€)!
nmwisima:
--- Quote from: nmwisima on November 18, 2009, 09:45:11 AM ---Λεωνίδα,
έχω μιλήσει με τα παιδιά και θα βάλουμε ένα τόπικ για το σάιτ αλλά δεν θα ποστάρω ανανεώσεις.
Είναι κάτι που αποφασίσαμε από κοινού. ίσως κάποια στιγμή αλλάξει, αλλά για τώρα έχουμε διαλέξει αυτό τον δρόμο.
--- End quote ---
Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής:
Η Ομάδα Διαχείρησης του MyMx5 αποφάσισε και μου ανακοίνωσε το κλείδωμα του σχετικό με το jdmbits τόπικ καθώς επίσης και ότι
μου επιτρέπει να διατηρήσω την διεύθυνση στην υπόγραφή μου.
Αυτό έχει γίνει κατ εξαίρεσιν, και αντίθετα από ότι έχει συμβεί σε άλλα φόρουμ.
Στο πνεύμα αυτό της σύμπνοιας με την απόφαση της Ο.Δ. και για να μην υπάρχει υπόνοια ότι υπάρχουν
προστριβές απάντησα στην ερώτηση του Λεωνίδα με την παραπάνω δήλωση, η οποία όπως εξήγησα δεν
αντικατοπτρίζει τα ακριβή γεγονότα.
Διαβεβαιώνω δημόσια την ΟΔ ότι αυτό δεν έγινε με κακή πρόθεση.
*Diavolokoritso*:
--- Quote from: jSkyline on November 19, 2009, 09:34:33 AM ---Μαυρο NC LE http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/449217/
Παιζει να ειναι και το μοναδικο στην Ελλαδα και μαλλον εχει ερθει απο εξω αν κρινω και απο τις πινακιδες ;)
--- End quote ---
Εϊναι το μοναδικό στην Ελλάδα και παίζει το συγκερκιμένο να μην έχει έρθει απ' έξω!! Όταν είχα πάει να παραγγείλω το δικό μου, και ναι αυτό έγινε το 2006, thanx jSkyline (μας δίνεις κανονικότατα :P :P), ο τύπος στη mazda, μου είχε πει ότι ένα Limited το είχε παραγγείλει μία τύπισσα, η οποία κατά την παραγγελία είχε ζητήσει να της το βάψουν όλο μαύρο! Όπως, και έγινε τελικά, και το παρέλαβε μαύρο. Από το μόνο που το 3εχώριζες (εξωτερικά τουλάχιστον ότι ήταν το limited) ήταν από τα νικελ μπροστά! Και αυτό το έμαθα, γιατί το συγκεκριμένο αμάξι, το είχα πετύχει και μου είχε κάνει εντύπωση, που από το νικελ έδειχνε να είναι limited, αλλά σε μαύρο (ενώ έβγαινε μόνο σε κόκκινο)! Απ' ότι βλέπω από την πινακίδα του, και τα στοιχεία που μας έδωσε ο jSkyline έχει ταξινομηθεί στη Δυτική Αθήνα, όπου και το είχα πετύχει!
spoumi:
Eγώ το είχα πετύχει στην Ν.Ερυθραία πριν κανά χρόνο αλλά είπα ότι έχει παρει ένα μαύρο και το έκανε να "δείχνει" L.E. ριχνοντας πολλα ΠΟΛΛΑ λεφτά..
Να που τελικά ήταν κανονικό L.E.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version