!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (141/299) > >>

nmwisima:
Λεωνίδα,
έχω μιλήσει με τα παιδιά και θα βάλουμε ένα τόπικ για το σάιτ αλλά δεν θα ποστάρω ανανεώσεις.
Είναι κάτι που αποφασίσαμε από κοινού. ίσως κάποια στιγμή αλλάξει, αλλά για τώρα έχουμε διαλέξει αυτό τον δρόμο.

Το σάιτ είναι ευκολο σαν διεύθυνση, το βλέπεις και στην υπογραφή μου, μπορείς να το βάλεις στα bookmark σου
και να το έχεις σωσμένο για να κοιτάς αφού ανεβάζω πράγματα 2-3 φορές τη μέρα.
Κάποια από αυτά δε, αξίζουν πραγματικά να ποστάρονται στις "ευκαιρείες" ή στα άσχετα θέματα, αλλά αυτο θα το συζητήσουμε με
τα παιδιά όταν ττλειώσω με κάτι δυσάρεστα που έχω.

Basilmx5:
Μαρεσε πολυ η international επισκεψιμοτητα που φαινεται στο κατω μερος το site..  :good:

Tsirwnakos:

--- Quote from: Spyrosmx on November 17, 2009, 04:05:51 PM ---@ Tsirwnakos : Αγγελε ειχε δυο 'τελικα' ? Αν ναι...ειναι 'γειτονισσα' !

--- End quote ---
Οχι μαμα ηταν....
Τπτ αλλαγμενο αλλα μαλλον ηθελε να δει αν μπορει να κανει κτ...

Tsirwnakos:

--- Quote from: gianic on November 17, 2009, 01:45:47 PM ---
--- Quote from: Tsirwnakos on November 17, 2009, 12:41:36 PM ---Λοιπον χτες το βραδυ σε γνωστη καγκουροβολτα...(Ribas κ μετα λαιμο) κατεβαίνωντας σκαει πίσω μου mk2 κυπαρισσι...
Λεω κανε δεξια μηπως ειναι καποιο απο τα παιδια... Με περναει κατεβαζωντας κ βλεπω γυναικα... Sorry κοριτσια αλλα λεω καλα αστο δεν ασχολουμαι...
Ελα ομως που με περιμενει κ μου λεει ωραίο θόρυβο κανει αλλα πολυ χαλαρα το πας... :zalistika: :o
Ε τι να κανω κατεβαζω κ εγω κ την παιρνω στο κυνηγι.... Περναω μπροστα κ αρχιζει κ με κυνηγαει χωρισ να φτανει... Μας πιανει φαναρι μπροστα στο ελληνικο κ μου λεει τα παμε κ αποο πρωτες??? Της λεω το ξεκινασ??? Κ λεει κτ κανω... Αντε λεω κ εγω παμε...
ΟΚ κτ εκανε αλλα οχι κτ αρκετο... Κ στο επομενο φαναρι μου λεει το θεικο...Μου δειχνει ενα αυτοκολλητο απο το miata κ μου λεει αυριο ελα γραφεια να σε γνςρισουμε... Της δειχνω το αυτοκολλητο που μου δωσαν τα παιδια προχτεσ κ ακομη δεν εχω αξιωθει να κολλησω κ της λεω ασε εμεισ ειμαστε γαμω την παρεα κ δεν αλλαζω αμα θεσ ελα εσυ σε μας... Κ απανταει δεν μασ α λες καλα αλλα δερν πειραζει κ σηκωθηκε κ εφυγε...
Ξενερωσε η γυναικα.... Mymx5 RULES!!!!!!!!!!!!!!

--- End quote ---

To γκομενακι καλο;

--- End quote ---
Μπα χαλια το κορμι πατριωτη...

Tsirwnakos:

--- Quote from: gianic on November 17, 2009, 05:24:43 PM ---
--- Quote from: *Diavolokoritso* on November 17, 2009, 03:19:00 PM ---
--- Quote from: gianic on November 17, 2009, 01:45:47 PM ---To γκομενακι καλο;

--- End quote ---

--- Quote from: Kotsovolos on November 17, 2009, 03:10:04 PM ---αν το γκομενακι αξιζε δε θα σε παρεξηγουσαμε  :angel:

--- End quote ---

"Άντρες έτοιμοι για όλα"......................  ;) :P ;) !!!!!!!!!!  :finger:

--- End quote ---

Το αβαταρ σου ειναι gay και ροζ. Ν'αλλαχθει και να μπει η Samantha.

--- End quote ---

:finger: :yeah:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version