!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
emilmx:
--- Quote from: simkoz on November 17, 2009, 01:54:00 PM ---90 Euro η ταρίφα φέτος...
Απ' την άλλη δεν θεωρώ ότι το φόρουμ μας έχει κάποια αντιπαλότητα με το club.
Μάλλον για βίους παράλληλους την βλέπω την φάση και καλό θα ήταν αν κανονίζαμε και κοινή συνάντηση\βόλτα. Admins τι λέτε?
--- End quote ---
κάποτε το προσπάθησα και εγω άλλα τότε ήταν σχεδόν κάθετοι
εγω εξακολουθώ να παρακολουθώ και να συμμετέχω και να πληρώνω την συνδρομή άσχετα με τα οφέλη που δεν έχω
αυτό ειναι δικαίωμα του καθένα απο εμας καθαρά προσωπικό
κάλο θα ήταν να μην μπαίνουμε σε αντιπαλότητες γιατί μην ξεχνάμε όλοι έχουμε το ίδιο πάθος
leonidas11b:
Απορία:
Γιατί κλειδώσατε το τόπικ του Α.??? :'(
Ανέβαζε ενδιαφέρων πράγματα! :nod:
Manolis:
--- Quote from: leonidas11b on November 18, 2009, 12:31:21 AM ---Απορία:
Γιατί κλειδώσατε το τόπικ του Α.??? :'(
Ανέβαζε ενδιαφέρων πράγματα! :nod:
--- End quote ---
Λεωνίδα αυτό είναι κάτι που αφορά τον Αχιλλέα και το mymx5.Αν επιμένεις να μάθεις μπορείς κάλλιστα να ρωτήσεις τον Αχιλλέα αφού προηγήθηκε
επικοινωνία μαζί του στην οποία και εξηγήθηκε η λογική του κλειδώματος του εν λόγω τόπικ.Σε κάθε περίπτωση το blog του είναι γνωστό μέσω του
φόρουμ και της υπογραφής του,οπότε μπορείς να το επισκέπτεσαι και να βλέπεις ότι σε ενδιαφέρει.
Όσον αφορά τις αναφορές του Αιμίλιου και του Σίμου
--- Quote from: emilmx on November 18, 2009, 12:06:16 AM ---
--- Quote from: simkoz on November 17, 2009, 01:54:00 PM ---90 Euro η ταρίφα φέτος...
Απ' την άλλη δεν θεωρώ ότι το φόρουμ μας έχει κάποια αντιπαλότητα με το club.
Μάλλον για βίους παράλληλους την βλέπω την φάση και καλό θα ήταν αν κανονίζαμε και κοινή συνάντηση\βόλτα. Admins τι λέτε?
--- End quote ---
κάποτε το προσπάθησα και εγω άλλα τότε ήταν σχεδόν κάθετοι
εγω εξακολουθώ να παρακολουθώ και να συμμετέχω και να πληρώνω την συνδρομή άσχετα με τα οφέλη που δεν έχω
αυτό ειναι δικαίωμα του καθένα απο εμας καθαρά προσωπικό
κάλο θα ήταν να μην μπαίνουμε σε αντιπαλότητες γιατί μην ξεχνάμε όλοι έχουμε το ίδιο πάθος
--- End quote ---
θα συμφωνήσω με την γνώμη του Αιμίλιου.Φόρουμ για το ΜΧ5 στο ιντερνετ υπάρχουν αρκετά εγχώρια και ξένα.Όποιος ψάχνει βρίσκει
και όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει.Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει ποιό ή ποια θα διαβάζει και θα ακολουθεί σε εκδρομές,βόλτες και γενικότερες
εκδηλώσεις.Αντιπαλότητες-αν και δεν νομίζω να έχουν φανεί στον ένα χρόνο λειτουργίας του φόρουμ-δεν έχουν λόγο να υπάρχουν,απλά ο
καθένας ακολουθεί τον δρόμο και την λογική του..
Από εκεί κ έπειτα αναφορές σε συνδρομές,ποσά,και επιθυμία/πρόθεση διοργάνωσης κοινών εκδηλώσεων θα παρακαλούσα να μην γίνονται γιατί είναι έξω από την λογική μας και προφανώς δεν μας αφορούν.
xenos:
--- Quote from: leonidas11b on November 17, 2009, 10:54:56 PM ---Καλά με έστειλες Ξένος, η καινούρια υπογραφή σου είναι άπαιχτη! :excited:
Όλα τα €υρώ! :yeah:
--- End quote ---
Κλεμμένο το σλόγκαν, αλλά ισχύει πάντα. :nod:
--- Quote from: leonidas11b on November 17, 2009, 10:54:56 PM ---Σε θέλω Αγ.Μαρίνα το Σάββατο και να είναι η τελευταία παρουσία σου με ανοιχτό Δ.! ;)
--- End quote ---
Θα το προσπαθήσουμε... :coolio:
leonidas11b:
Καλημέρα!
--- Quote from: Manolis on November 18, 2009, 01:11:10 AM ---
Λεωνίδα αυτό είναι κάτι που αφορά τον Αχιλλέα και το mymx5.Αν επιμένεις να μάθεις μπορείς κάλλιστα να ρωτήσεις τον Αχιλλέα αφού προηγήθηκε
επικοινωνία μαζί του στην οποία και εξηγήθηκε η λογική του κλειδώματος του εν λόγω τόπικ.Σε κάθε περίπτωση το blog του είναι γνωστό μέσω του
φόρουμ και της υπογραφής του,οπότε μπορείς να το επισκέπτεσαι και να βλέπεις ότι σε ενδιαφέρει.
--- End quote ---
Μανωλη εχεις δικιο περισσοτερο χαζομαρα ήταν η ερώτηση μου τελικά! :punish:
Αργότερα το κατάλαβα ότι την απορία μου δεν έπρεπε να την είχα δημοσιεύσει.......αλλα τότε ήταν αργά και δεν μπορούσα να κάνω delete! :oops:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version