!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
gianic:
--- Quote from: Tsirwnakos on November 17, 2009, 12:41:36 PM ---Λοιπον χτες το βραδυ σε γνωστη καγκουροβολτα...(Ribas κ μετα λαιμο) κατεβαίνωντας σκαει πίσω μου mk2 κυπαρισσι...
Λεω κανε δεξια μηπως ειναι καποιο απο τα παιδια... Με περναει κατεβαζωντας κ βλεπω γυναικα... Sorry κοριτσια αλλα λεω καλα αστο δεν ασχολουμαι...
Ελα ομως που με περιμενει κ μου λεει ωραίο θόρυβο κανει αλλα πολυ χαλαρα το πας... :zalistika: :o
Ε τι να κανω κατεβαζω κ εγω κ την παιρνω στο κυνηγι.... Περναω μπροστα κ αρχιζει κ με κυνηγαει χωρισ να φτανει... Μας πιανει φαναρι μπροστα στο ελληνικο κ μου λεει τα παμε κ αποο πρωτες??? Της λεω το ξεκινασ??? Κ λεει κτ κανω... Αντε λεω κ εγω παμε...
ΟΚ κτ εκανε αλλα οχι κτ αρκετο... Κ στο επομενο φαναρι μου λεει το θεικο...Μου δειχνει ενα αυτοκολλητο απο το miata κ μου λεει αυριο ελα γραφεια να σε γνςρισουμε... Της δειχνω το αυτοκολλητο που μου δωσαν τα παιδια προχτεσ κ ακομη δεν εχω αξιωθει να κολλησω κ της λεω ασε εμεισ ειμαστε γαμω την παρεα κ δεν αλλαζω αμα θεσ ελα εσυ σε μας... Κ απανταει δεν μασ α λες καλα αλλα δερν πειραζει κ σηκωθηκε κ εφυγε...
Ξενερωσε η γυναικα.... Mymx5 RULES!!!!!!!!!!!!!!
--- End quote ---
To γκομενακι καλο;
Ξάδελφος:
--- Quote from: leonidas11b on November 17, 2009, 01:17:39 PM ---
--- Quote from: Tsirwnakos on November 17, 2009, 12:41:36 PM ---Λοιπον χτες το βραδυ σε γνωστη καγκουροβολτα...(Ribas κ μετα λαιμο) κατεβαίνωντας σκαει πίσω μου mk2 κυπαρισσι...
Λεω κανε δεξια μηπως ειναι καποιο απο τα παιδια... Με περναει κατεβαζωντας κ βλεπω γυναικα... Sorry κοριτσια αλλα λεω καλα αστο δεν ασχολουμαι...
Ελα ομως που με περιμενει κ μου λεει ωραίο θόρυβο κανει αλλα πολυ χαλαρα το πας... :zalistika: :o
Ε τι να κανω κατεβαζω κ εγω κ την παιρνω στο κυνηγι.... Περναω μπροστα κ αρχιζει κ με κυνηγαει χωρισ να φτανει... Μας πιανει φαναρι μπροστα στο ελληνικο κ μου λεει τα παμε κ αποο πρωτες??? Της λεω το ξεκινασ??? Κ λεει κτ κανω... Αντε λεω κ εγω παμε...
ΟΚ κτ εκανε αλλα οχι κτ αρκετο... Κ στο επομενο φαναρι μου λεει το θεικο...Μου δειχνει ενα αυτοκολλητο απο το miata κ μου λεει αυριο ελα γραφεια να σε γνςρισουμε... Της δειχνω το αυτοκολλητο που μου δωσαν τα παιδια προχτεσ κ ακομη δεν εχω αξιωθει να κολλησω κ της λεω ασε εμεισ ειμαστε γαμω την παρεα κ δεν αλλαζω αμα θεσ ελα εσυ σε μας... Κ απανταει δεν μασ α λες καλα αλλα δερν πειραζει κ σηκωθηκε κ εφυγε...
Ξενερωσε η γυναικα.... Mymx5 RULES!!!!!!!!!!!!!!
--- End quote ---
Mη γινεστε κακοι!. οστωσο επρεπε να της πεις ..."δε γινεται να ερθω απ τα γραφεια...δεν εχω 60Ε να γραφτω!... " ή "δωσε μου το κιν να σε παρω να μου πεις πως να ρθω..."
;)Δηλαδή mymx5 και ξερό ψωμί! ;)
--- End quote ---
simkoz:
90 Euro η ταρίφα φέτος...
Απ' την άλλη δεν θεωρώ ότι το φόρουμ μας έχει κάποια αντιπαλότητα με το club.
Μάλλον για βίους παράλληλους την βλέπω την φάση και καλό θα ήταν αν κανονίζαμε και κοινή συνάντηση\βόλτα. Admins τι λέτε?
gianic:
Omg και 3 lol
leonidas11b:
--- Quote from: gianic on November 17, 2009, 01:55:26 PM ---Omg και 3 lol
--- End quote ---
:llol: :trelgel: :hilarious:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version