!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Basilmx5:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 13, 2009, 12:41:37 PM ---Επισης...ναι ναι δεχομαι μουτζες,ανακαλυψα οτι εχω ν αλλαξω τα υγρα φρενων....7χρονια!.
--- End quote ---
:moutza: Εσυ τοπες.. :P
option-D:
Χρώματα:
Στο μαύρο του Σίμου πάνε τα πάντα.. Προτίμηση σε λαχανί ή άσπρο, όντως.. Εναλλακτικά ροζ αλλά θα είναι κόπια..
Στο γκρι του Ξένου δεν πάει τίποτα.. Είναι τόσο άσχημο αυτό το χρώμα που δυσκολεύομαι να βρω κάτι καλό.. Πιθανόν να πήγαινε το κόκκινο..
Δέχομαι συγχαρητήρια για τις επιλογές μου :clap:
:moutza:
leonidas11b:
--- Quote from: option-D on November 13, 2009, 01:22:54 PM ---Χρώματα:
Στο μαύρο του Σίμου πάνε τα πάντα.. Προτίμηση σε λαχανί ή άσπρο, όντως.. Εναλλακτικά ροζ αλλά θα είναι κόπια..
Στο γκρι του Ξένου δεν πάει τίποτα.. Είναι τόσο άσχημο αυτό το χρώμα που δυσκολεύομαι να βρω κάτι καλό.. Πιθανόν να πήγαινε το κόκκινο..
Δέχομαι συγχαρητήρια για τις επιλογές μου :clap:
:moutza:
--- End quote ---
:good:
Συγχαρητήρια!!
Φιλικά παντα :moutza:
xenos:
--- Quote from: leonidas11b on November 13, 2009, 11:15:19 AM ---Απο ΛΕΩΝΙΔΑ:
:guns:
ΕΣΥ ΒΑΨΤΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΣΩΣΙΒΙΟ!!!!!!!!!!!!!! :finger: :P
Υ.Σ. Ορεξάτος είμαι σήμερα! :tease:
--- End quote ---
Έχε όρεξη, θα φας καλά... :axe:
--- Quote from: option-D on November 13, 2009, 01:22:54 PM ---Χρώματα:
--- End quote ---
Λες να βγάλω κ αυτές που έχω? Να το βάλω σε τσιμεντόλιθους να τελειώνουμε? :nod: (θα βάλω κουκούλα Μάνο να μην το βλέπεις)
kakwkei:
Παρακαλω πολυ, κοιταξτε την περιγραφη στην Αγγελια: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/335750/
Ο ανθρωπος δεν παιζεται!! :llol: :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version