!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Ξάδελφος:
Τις δικες μου,μαυρες ξεθωριασμενες ματ μαυρες σιδερενιες...τι χρωμα να τις βαψω?. :????:τ αμαξι ειναι κυπαρισσι.ακουω προτασεις.
george 1323:
Μαυρες........ :gl:
leonidas11b:
Καλά kakwkei σε ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ όλοι τώρα θα έρθουν στο γκαράζ σου για να ΒΑΨΟΥΝΕ ζάντες!! :hilarious:
:finger:
--- Quote from: simkoz on November 13, 2009, 10:39:58 AM ---Εγώ έχω 4 αλουμινένιες από 1.8. Δεν μπορώ όμως να τις βάψω γιατί περιμένω από τον Option-D να διαλέξει το πιο σούπερ χρώμα. Προς το παρών έχουν πέσει στο τραπέζι το άσπρο και το λαχανί.
Περιμένω προτάσεις...
--- End quote ---
ΣΙΜΟ πιστεύω ότι στο δικό σου θα πήγαινε πάρα πολύ το ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ! :tease:
--- Quote from: Ξάδελφος on November 13, 2009, 10:43:27 AM ---Τις δικες μου,μαυρες ξεθωριασμενες ματ μαυρες σιδερενιες...τι χρωμα να τις βαψω?. :????:τ αμαξι ειναι κυπαρισσι.ακουω προτασεις.
--- End quote ---
Αν τις έχεις για γενική χρήση Μαύρες(π.χ. βόλτες-καφεδάκι κ.τ.λ.) αν είναι ζάντες για πίστα ωραίες θα είναι κόκκινες ή χρυσάφι!!! :yeah:
--- Quote from: dimsabas on November 13, 2009, 09:09:31 AM ---Το θέμα είναι πώς ανέβηκε εκεί πάνω... :yawn:
--- End quote ---
ΔΑΣΚΑΛΕ σε χάσαμε από το φόρουμ........ :P
xenos:
και εγώ θέλω πρόταση για χρώμα. Μάνο για πες... :hello:
leonidas11b:
--- Quote from: xenos on November 13, 2009, 11:05:47 AM ---και εγώ θέλω πρόταση για χρώμα. Μάνο για πες... :hello:
--- End quote ---
Απο ΛΕΩΝΙΔΑ:
:guns:
ΕΣΥ ΒΑΨΤΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΣΩΣΙΒΙΟ!!!!!!!!!!!!!! :finger: :P
Υ.Σ. Ορεξάτος είμαι σήμερα! :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version