!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (121/299) > >>

haris_nc:
Να ειμαι καλα πρωτα σε κανα χρονο και βλεπουμε,γιατι φετος επεσε πολυ μουτζα,ολα στραβα κ αναποδα αλλα θα γυρησει ο τροχος...!!!!!!!!

fotisag:
Απλά δεν υπάρχουν οι άνθρωποι!  :excited:Αν και αυτό είναι ένα μικρο δείγμα για το τι επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΑΡΗ ΠΑΟΚ  >:- >:- >:- :moutza:

carbon:

--- Quote from: haris_nc on June 02, 2009, 07:22:54 PM ---    

--- End quote ---

Κρίμα............. :( :( :(  δεν μπορώ να βλέπω τετοια

kakwkei:
Ερωτηση κρισεως: ποιος αγορασε 4 τελειωμενες κ σαπισμενες ζαντες, τις ακριβοπληρωσε, κ δεν προκειται να καθαριστουν ουτε στον αιωνα τον 
                                   απαντα??
                                   Και θελει να τις βαψουμε κ στο γκαραζ μου,  :llol: :llol:

;D ;D just kiddin' φυσικα! Για τον κολλητο τα παντα!

nmwisima:

--- Quote from: kakwkei on November 11, 2009, 09:55:46 PM ---Ερωτηση κρισεως: ποιος αγορασε 4 τελειωμενες κ σαπισμενες ζαντες, τις ακριβοπληρωσε, κ δεν προκειται να καθαριστουν ουτε στον αιωνα τον  
                                   απαντα??
                                   Και θελει να τις βαψουμε κ στο γκαραζ μου,  :llol: :llol:

;D ;D just kiddin' φυσικα! Για τον κολλητο τα παντα!

--- End quote ---

Γιατί τις ακριβοπλήρωσε ρε φίλε?
Δεν ειναι ότι φυτρώνουν και στον κήπο με τις JDMιές... :nod: :nod:

Α, στο γκαράζ σου, ίδιο χρώμα με του αλλουνούνενου θα έρθω να βάψω και εγώ.

6 ζάντες μάλιστα ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version