!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (115/299) > >>

option-D:

--- Quote from: mx5mk1 on November 08, 2009, 06:10:27 PM ---
--- Quote from: philosopher on November 08, 2009, 05:58:55 PM ---
Μπορεί να έχει πολύ σύγκλιση πίσω...

--- End quote ---

:llol: :excited: :gl: :yeah: :tease: :coolio:

βάλτε και στα δικά σας πολύ σύγκλιση για να πηγαίνουν έτσι !!!           :girlie:

--- End quote ---

Ωραία! Πάω αύριο κι όλας για ευθυγράμμιση! Μαζί με τη σύγκλιση, σου βάζουν και τους εκκεντροφόρους;
Η σύγκλιση μπαίνει στο μοτέρ, έτσι; Ξέρουμε πόση αντέχει το 1,6;
Γιατι ξέρω απο έναν φίλο μου με RX8 που πήγε κι έβαλε εκκεντροφόρους αλλά του αφήσανε τη μαμά σύγκλιση και δεν φτάνει αυτό, του είπανε οτι θα έχει πρόβλημα και με τις μπιέλες αν το σκίζει..

philosopher:

--- Quote from: option-D on November 08, 2009, 07:39:42 PM ---Ωραία! Πάω αύριο κι όλας για ευθυγράμμιση! Μαζί με τη σύγκλιση, σου βάζουν και τους εκκεντροφόρους;
Η σύγκλιση μπαίνει στο μοτέρ, έτσι; Ξέρουμε πόση αντέχει το 1,6;
Γιατι ξέρω απο έναν φίλο μου με RX8 που πήγε κι έβαλε εκκεντροφόρους αλλά του αφήσανε τη μαμά σύγκλιση και δεν φτάνει αυτό, του είπανε οτι θα έχει πρόβλημα και με τις μπιέλες αν το σκίζει..

--- End quote ---

Πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί αν σηκώσεις υψηλή σύγκλιση θα έχεις προβλημα και μπορεί να εππηρεάσει άσχημα τη καμπύλη καμπερ στο μπροστά άξονα καθώς και το valving του πίσω δεξιά αμορτισέρ!!!
 :zalistika: :tease: :tease: :llol: :zalistika:

Spyrosmx:
Χρονια Πολλα Τsirwnako ! Ευχομαι να πραγματοποιεις παντα καθε σου επιθυμια ! Καλες βολτες με το 'μωρο' σου...

:happybday:[move]
Υ.Γ.: Eλπιζω να μην ξεχναω καποιον  :angel:

Kotsovolos:
ειναι αυτο απ' το ΑΜΑΝ...ρε παιδια δεν ειμαι ο Ραϊαν...ο Μπραϊαν ειμαι  :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

leonidas11b:
Xronia polla Tsirwnako!! :yeah: :clap:  :happybday:
 :excited:
Κάλιο αργά παρά ποτέ! :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version