!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Basilmx5:
Καλημερα παιδια αλλη μια ωραια μερα για βολτα στο μαραθωνα σε λιγη ωρα... :P
stathis:
@ρχιδι βασιλη...με σκοτωσες.. :yawn:
george 1323:
--- Quote from: Basilmx5 on November 05, 2009, 09:46:04 AM ---Καλημερα παιδια αλλη μια ωραια μερα για βολτα στο μαραθωνα σε λιγη ωρα... :P
--- End quote ---
Βρε αντε πεσε μεσα στον μαραθωνα πρωι πρωι.... :girlie:
VasmaV:
Δεν μας παρατάτε με τις βόλτες σας :P :P :P
ΥΓ έχει δίκιο ο Αντώνης για το ΓΕΣ, παίζει το αν θα σου κάτσει καλά. Αν και έβγαινα...έλιωσα στη σκοπιά...μέχρι αηδίας
Liakos:
Τελικα για να βγαλεις μια ακτινογραφια θωρακα θελει να εχεις θρασος κ τσαμπουκα...Το ρημαδι το χαρτι καταταξεως ελεγε να φερει ο νεοσυλλεκτος κ ακτινογραφια μαζι του απο δημοσιο ή στρατιωτικο νοσοκομειο.Ε πηγα σε ενα δημοσιο κοντα στο σπιτι μου(μη λεμε κ ονοματα) κ εγω μιας κ ειναι κοντα....Ε τι το'θελα....Ειχα παει ηδη την Τριτη το πρωι, αλλα λεει ηταν αργα(10παρα) κ μου ζητησαν να ξαναπαω Πεμπτη πρωι 8-8.15.Κανενα προβλημα.Παω σημερα νωρις νωρις κ ο ιδιος τυπος που μου ειχε κλεισει το rv αρνιοταν οτι με εχει δει ποτε στη ζωη του,οτι μου εχει κλεισει rv κ ενα σωρο π@παριες διατηροντας παντα ενα απλανες κ αδιαφορο βλεμμα σαν το ροφο , ενω επεμενε να παω στο 401....Δε σας εχω γραψει κυριε μου λεει κ εξω περιμενει κοσμος.Φυσικα κ με ειχε γραψει, αλλα οχι στο βιβλιο των rv. Α, η "ουρα" ηταν μολις 4-5 ατομα εκ των οποιων οι μισοι ηταν συγγενεις των αλλων μισων κ ειχαν ερθει για παρεα.
Ε αφου με την ευγενεια δεν εβγαζα ακρη, εκλεισα την πορτα κ του εδωσα 2 επιλογες.Ειτε βγαζεις την ακτινογραφια με το καλο, ειτε με το αναποδο, αλλα εγω θα φυγω απο εδω μεσα με ακτινογραφια οπως κ ναχει....Ε σε ενα τεταρτο ειχα ξεμπερδεψει αφου ειχα ηδη περασει απο γραμματεια,ταμειο κ ακτινογραφικο....
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: Κωλοζω@ ξυστ@ραδες. Ειμαι σιγουρος οτι το μεσημερι που θα μπει σπιτι, θα πει στη γυναικα του "ασε μας πηδηξ@ν στη δουλεια σημερα,ολη μερα τρεχαμε..." :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Για ΓΕΣ εχω ακουσει κ εγω οχι κ τοσο θετικες αποψεις...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version