!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (103/299) > >>

A1D3L:

--- Quote from: cymru on November 05, 2009, 01:49:16 AM ---Καλα να περασετε παιδες και καντε καμια βολτα και για μενα!!Μακαρι να μπορουσα να ερθω και εγω αλλα εκεινη η μερα πθανοτατα να βαραω καμια σκοπια στη Λημνο :tanevramou: :tanevramou: :tanevramou:

Και παλι καλα να περασετε και να βγαλετε πολλες φωτο να δουμε και εμεις τα φανταρακια :crycry: :crycry:

--- End quote ---

Στη Λήμνο πού ρε ψηλέ; Εγώ ήμουν Ατσική (285/ΜΚΠ) και ήταν (για στρατός) μια χαρά, σε αντίθεση με το 290 που ακούγονταν διάφορα φοβιστικά. Αλλά ήμουν από 4 Ιουλίου έως 16 Νοεμβρίου του 2005. Όταν έφυγα είχε αρχίσει να σφίγγει ο χειμώνας. Την επομένη της άφιξής μου στην Αθήνα για μετάθεση στο (άθλιο) ΓΕΣ, χιόνιζε! Γενικά έχω ακούσει τρομερές ιστορίες για το χειμώνα τους. Ελπίζω να είσαι για φεύγα και να μην πηγαίνεις τώρα στο νησί  ::-. Το μόνο καλό που θυμάμαι από το 12μηνο της θητείας είναι που γνώρισα τη Λήμνο. Άντε με το καλό πάλι σπίτι σου, καλό υπόλοιπο.  :gl:

george 1323:
Mεταθεση στο ΓΕΣ,δυσμενη την ακουω.... :yawn:

A1D3L:
Να σου πω την αλήθεια... ήταν! Ήμουν ένα τέταρτο απ'το σπίτι μου και έμενα μέσα λόγω κλοπής HUMMER, διπλών υπηρεσιών, μεγαλύτερων βυσμάτων (που το παίζανε και πατριώτες) και άλλων φαιδρών, το οποίο πονούσε περισσότερο από το να μένω μέσα με εμπλοκή στη Λήμνο (9 ώρες με το πλοίο, όταν είχε, από τον Πειραιά, άλλη μία ώρα απ' το σπίτι μου δλδ). Δεν λέω πως έχω παράπονο τελικά, άλλωστε θα ήμουν αχάριστος και βλάκας, όταν άλλοι δεν πλησιάζουν τόσο κοντά στη θητεία τους το σπίτι ούτε στα όνειρά τους και έχουν κάνει 20 και 30 μήνες (!!) φαντάροι.

Πλην όμως, επειδή έχω κάποιες διαφωνίες με το θέμα της στράτευσης και δεν είχα ποτέ, ούτε μού δημιουργήθηκε, κάποιου είδους κ@υλ@ από δαύτον, μετά το κέντρο στο Κιλκίς που δεν την πάλευα καθόλου, ήταν το επόμενο χειρότερο. Από τη Λήμνο πάντως, σε βεβαιώ, ήταν δυσμενέστερο το ΓΕΣ. Και μιλάω από προσωπική εμπειρία, όχι ως γενική θεώρηση. "Πρόβλεψη" ( :llol: τι όρος κι αυτός), σαββατιάτικες επιθεωρήσεις, λυμένα όπλα, προσευχές, ιεραρχίες, αηδίες και ξερ@σμ@τ@. Συν την π@π@ρι@ του κάθε καραβανά στο γραφείο το πρωί.   :tanevramou:

Νο offence πάντως. Κι εγώ όταν ακούω για Αθήνα, σκέφτομαι αναλόγως. Απλώς το λέω για να μην απογοητεύονται κι όλοι με τη μετάθεση, είναι θέμα συγκυριών, βύσματος τύχης και attitude.

Ευτυχώς πέρασε. Μόλις ένας χαμένος χρόνος από τη ζωή μου    :o

george 1323:
Πλακα σου κανω βρε,κ εγω κοντα ημουνα-ασπροπυργο-κ προσπαθουσα να με πανε επιφυλακη σε βραχονησιδα για να ηρεμησω λιγο..... :guns:

stathis:
καλημερα παιδες

αλλη μια ωραια (εξω) μερα στη δουλεια... :yawn:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version