!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
simkoz:
Με πρόλαβες spoumi. Αν κι εγώ θα έγραφα για τις toolbars, βάλε βρε Ηλία και καμία ακόμη ;)
πω πω δεν είναι να βάλεις screenshot σε αυτό το φόρουμ
spoumi:
--- Quote from: simkoz on November 01, 2009, 05:51:47 PM ---Με πρόλαβες spoumi. Αν κι εγώ θα έγραφα για τις toolbars, βάλε βρε Ηλία και καμία ακόμη ;)
πω πω δεν είναι να βάλεις screenshot σε αυτό το φόρουμ
--- End quote ---
θα μπορούσε να κάνει crop μόνο το site και να γλιτώσει όλο το κράξιμο...τώρα τα θέλει το μονόμπουκο κωλαράκι του :P
[inside joke]
Ακόμα και το κοντό που μου λες να βάλω στο αμάξι μου σου βάζει τα γυαλλιά αφού έχει ubuntu και amsn...
[/inside joke]
Liakos:
--- Quote from: spoumi on November 01, 2009, 05:55:37 PM ---[inside joke]
Ακόμα και το κοντό που μου λες να βάλω στο αμάξι μου σου βάζει τα γυαλλιά αφού έχει ubuntu και amsn...
[/inside joke]
--- End quote ---
:moutza: :moutza: :P :P
jSkyline:
Mαυρο NC με χρωμα καμμενο χρυσο ζαντες χθες στην Κηφισιά ??? Δεν το προσεξα και καλα αλλα μαλλον αυτο ηταν...Ας αποκαλυφθει ο ιδιοκτητης!!!
george 1323:
--- Quote from: jSkyline on November 02, 2009, 10:06:42 AM ---Mαυρο NC με χρωμα καμμενο χρυσο ζαντες χθες στην Κηφισιά ??? Δεν το προσεξα και καλα αλλα μαλλον αυτο ηταν...Ας αποκαλυφθει ο ιδιοκτητης!!!
--- End quote ---
Basilmx αποκαλυψου σε πιασανε.... :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version