!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
leonidas11b:
Σήμερα που δεν έχει δουλειά και που βαριέμαι πάρα πολύ δεν γράφει κανένας τίποτα! :punish:
george 1323:
--- Quote from: leonidas11b on October 27, 2009, 12:56:42 PM ---Σήμερα που δεν έχει δουλειά και που βαριέμαι πάρα πολύ δεν γράφει κανένας τίποτα! :punish:
--- End quote ---
Nα γραψω εγω την ιστορια της ζωης μου?...... :llol:
jSkyline:
Σκοπός του φόρουμ πάντως δεν ειναι να γεμιζει με τοπικ και ποστ!
Τωρα αν η ζωή του Γιωργου παρουσιαζει καποιο ιδιαιτερο αυτοκινητιστικό ενδιαφερον (γιατι ειμαστε αυτοκινητιστικό φορουμ) τότε, ναι, να την ακούσουμε!
leonidas11b:
--- Quote from: jSkyline on October 27, 2009, 01:12:48 PM ---Σκοπός του φόρουμ πάντως δεν ειναι να γεμιζει με τοπικ και ποστ!
Τωρα αν η ζωή του Γιωργου παρουσιαζει καποιο ιδιαιτερο αυτοκινητιστικό ενδιαφερον (γιατι ειμαστε αυτοκινητιστικό φορουμ) τότε, ναι, να την ακούσουμε!
--- End quote ---
Εννοώ ότι δεν ποστάρει κάποιος κάτι ενδιαφέρων ή μια απορία ώστε να διαβάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας!
Υ.Σ. Όχι βέβαια ότι η ζωή του Γιώργου δεν είναι ενδιαφέρων, αλλά αν δεν έχει γκομενοιστορίες και αλκοόλ δεν θέλω να την ακούσω! :P
george 1323:
Εχει αυτοκινιτιστικες γκομενοιστοριες,αλλα επηδει εχει πολυ γραψιμο το θεμα θα στις πω σε καποια συναντηση που θα ερθω... :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version