!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
GENERAL:
Καλημερα και χρονια πολλα στον ΤΣΕΚΜΑΝ (Tsekos), στον Dimsabas και σε οποιον-α αλλον-η γιορταζει!!! :exaclty:
leonidas11b:
--- Quote from: Basilmx5 on October 26, 2009, 01:09:38 PM ---Θα σε χαλαγε κ θα σου πω γιατι...
Αποτι γραφει λοιπον:
Η Volvo έχει ξεκινήσει την εξέλιξη ενός συστήματος «ομαδοποίησης» των οχημάτων που κινούνται σε συνθήκες εθνικής οδού. Η λογική του συστήματος αυτού είναι, ο οδηγός που εισχωρεί στην ομάδα να μην ασχολείται πλέον καθόλου με την οδήγηση.
Πως θα γινει αυτο οταν στην Ελλαδα πρεπει να ασχοληθεις με την οδηγηση για να αποφυγεις τις λακουβες, ακομα κ στις εθνικες, τους π@π@ρες που πηγαινουν απτα αριστερα στα δεξια χωρις να τους νοιαξει τιποτα κ τελευταιο πως γινεται να οδηγας μιατα κ να μην αισθανεσαι 100% το αμαξι οτι το ελεγχεις εσυ απτο πιο μικρο ως το πιο μεγαλο... O0
Αλλωστε τα σηματακια του καφε, ιντερνετ, φαγητο, μουσικη που δειχνουν οι Σουηδοι... τα κανει ηδη ο ελληνας χωρις να μπει στη σειρα γιατι δηλαδη να παει κ πιο αργα? :llol: :llol: :llol: :llol: ο καθενας κανει οτι θελει κ εχει κ ενα μεγαλο τρενο....ΠΑΝΤΟΥ...
--- End quote ---
+9999999999999999999999999999999999999999999
*Diavolokoritso*:
Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!
Theo:
Χρονια Πολλα στους Εορταζοντες! :)
υ.γ εθεαθη σημερα ο στρατηγος στο Μοσχατο! :police:
nmwisima:
--- Quote from: stathis on October 26, 2009, 09:34:26 AM ---
--- Quote from: nmwisima on October 26, 2009, 12:52:56 AM ---Ρε και γω που νόμιζα ότι θα είμαι εγώ ο καινούριος μοντερέιτορ...
--- End quote ---
παρα τριχα :)
--- End quote ---
Ναι ε; Εδώ είμαι έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα. Αν μπορώ να βοηθήσω το ξέρετε ότι θα το κάνω. :punish:
--- Quote from: simkoz on October 26, 2009, 12:57:44 PM ---Παιδιά αυτό πως σας φαίνεται?
Εμένα πάντως πού κάνω κάθε μέρα 100 χλμ στην αττική οδό δεν θα με χάλαγε καθόλου
--- End quote ---
Η πρωτη μου δουλειά μόλις γίνει αυτό θα είναι η απαγόρευση λινκ από το AutoFriki.
Κόντεψα να τυφλωθώ από το ΄την υπέχοη αισθητική του.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΡΗΔΕΣ!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version