!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (61/299) > >>

simkoz:
Την Κυριακή, την Κυριακή επανάληψη...

mx5mk1:

--- Quote from: xenos on October 23, 2009, 02:08:58 PM ---
--- Quote from: Liakos on October 23, 2009, 01:22:36 PM ---1.Oλο κ κατι μπορει να βρεθει ακομα κ απο την Ιαπωνικη αγορα.Θα ριξω μια ματια κ θα σε ενημερωσω.

--- End quote ---

ok!  ;) Αλλά πιστεύω πως θα μπαίνει. Μήπως να στείλουμε ένα μέιλ στον ΙΛ?  :-\

--- Quote from: Liakos on October 23, 2009, 01:22:36 PM ---2.Θελω να πιστευω οτι θα ειναι αξιοπιστο, αλλιως δεν εχει νοημα η πωληση του.

--- End quote ---

Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω, περιμένω τον Νίκο να μας πει τπτ.  :-X

--- Quote from: Liakos on October 23, 2009, 01:22:36 PM ---4.Κατω απο το μοτερ βρισκεται μια πλαστικη ποδια η οποια προστατευει επαρκως.

--- End quote ---

οκ.

--- Quote from: Liakos on October 23, 2009, 01:22:36 PM ---5.Ο πιο καλαισθητος ισως τροπος ειναι η καταργηση ενος αεραγωγου κ η τοποθετηση του στρογγυλου οργανου εκει μεσα.

--- End quote ---

Προσωπικά δεν μου αρέσει η κατάργηση του αεραγωγού.

--- Quote from: Liakos on October 23, 2009, 01:22:36 PM ---Τελος, επειδη κ μετα απο προσωπικες συζητησεις εχω αντιληφθει οτι η θερμοκρασια του λαδιου ειναι κατι το οποιο λαμβανεις σοβαρα υποψη, γτ δε σκεφτεσαι ενα oil cooler? Αν δεν κανω λαθος, σε αντιθεση με το ονομα του, οχι μονο ψυχει το λιπαντικο οταν αυτο κριθει αναγκαιο, αλλα το ζεσταινει κιολας γρηγοροτερα κατα την εκκινηση του μοτερ. ;)
Μπορει να λεω μπαρουφες κ να μη θυμαμαι καλα, αλλα αυτη την εντυπωση εχω.Θα το ψαξω κ θα επανελθω.

--- End quote ---

Ηλία, σκοπός μου είναι η επιθεώρηση της πιο κρίσιμης μεταβλητής του κινητήρα μου, τπτ παραπάνω.  ;)

--- End quote ---

Επιθεωρητής Ξένος   :llol:

:P :P :P

xenos:

GENERAL:
To αγαπημενο τραγουδι του Κωσταντινου οταν κανει drift...

Στρουμφάκια Ο Χαχανούλης

και το αγαπημενο του οταν κανει cruzing για να κανει καμακι σε καμια πιτσιρικα...

http://www.youtube.com/watch?v=eAKq1AnHtX8&feature=player_embedded

:llol: :llol: :llol:

mx5mk1:

--- Quote from: xenos on October 23, 2009, 06:41:21 PM ---
--- End quote ---

Από τη στιγμή που πάει ο δείκτης νερού στη μέση (που μένει μόνιμα), μετά από πόση ώρα ζεσταίνεται το λάδι εμίλιε?  ::-

(κάπου έχω ένα οργανάκι για τον λ, αλλά ντρέπομαι να βάλω κάτι τέτοιο. να δω τι θα το κάνω)
[/quote]

Να σου πω εγώ, μετά από 11 λεπτα και 25 δευτερόλεπτα      O0 O0   :moutza:  :llol:  :angel:

:P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version