!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (49/299) > >>

nmwisima:

--- Quote from: simkoz on October 21, 2009, 01:29:40 PM ---Βέβαια απάντάει και από μόνος του: δεν έχει τα @@ ;)

--- End quote ---

Ωωωωωω, τιιιιι σουυυυυ πεεεεεε!!!!

Κάνε καθρεφτάκι, γρήγορα!

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

option-D:

--- Quote from: nmwisima on October 21, 2009, 01:32:03 PM ---
--- Quote from: simkoz on October 21, 2009, 01:29:40 PM ---Βέβαια απάντάει και από μόνος του: δεν έχει τα @@ ;)

--- End quote ---

Ωωωωωω, τιιιιι σουυυυυ πεεεεεε!!!!

Κάνε καθρεφτάκι, γρήγορα!

--- End quote ---

:moutza:

Είσαι γελοίος..  :llol:

Liakos:
Γτ βρε Ξενο ειναι αντιφατικο? :) Στο δικο μου δε θα μαρεσαν... Σε ενα BRG mk1 θα εβαζα ευκολα λευκα ή μπρονζε stripes κ αντιστοιχου χρωματος ζαντες. :)

spoumi:
Funny Magician tricks ever!!!

πολύ γ@μ@τος ο τύπος :)

xenos:

--- Quote from: Liakos on October 21, 2009, 02:50:44 PM ---Γτ βρε Ξενο ειναι αντιφατικο? :) Στο δικο μου δε θα μαρεσαν... Σε ενα BRG mk1 θα εβαζα ευκολα λευκα ή μπρονζε stripes κ αντιστοιχου χρωματος ζαντες. :)

--- End quote ---

Λες:

--- Quote from: Liakos on October 21, 2009, 01:15:07 PM ---Tα stripes στο miata μαρεσουν.Δε νομιζω να τα εβαζα στο δικο μου, αλλα μαρεσει να τα βλεπω(κυριως σε φωτο στο νετ μιας κ ελαχιστοι εδω εχουν τα @@ να το κανουν).

--- End quote ---

Δεν μου λες δεν μου πάνε σε χρώμα πχ. Μου λες μου αρέσουν αλλά δεν θα τα έβαζα. Γιατί?  :-\ Το θεωρείς λίγο καγκούρικο? Τι?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version