!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (45/299) > >>

Liakos:

--- Quote from: option-D on October 19, 2009, 12:02:45 PM ---ΕΠΕΙΓΟΝ

Παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα έχει μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου, πραγματικά..
Το Σάββατο το απόγευμα είχε ο αδερφός μου ένα τροχαίο ατύχημα και μια κοπέλα που είχε μαζί του στο μηχανάκι πρέπει να κάνει επειγόντως χειρουργείο αλλά χρειάζεται ΤΡΕΙΣ φιάλες αίμα 0+, το οποίο ως γνωστόν είναι σπάνιο.. Στην τράπεζα αίματος ΔΕΝ υπάρχει διαθέσιμο κι έτσι θα πάει το αίμα απο τον δότη κατ' ευθείαν στην κοπέλα..

Όποιος έχει αυτή την ομάδα αίματος και ΘΕΛΕΙ να βοηθήσει, ας με πάρει στο 6977433225 να του δώσω πληροφορίες..
Ευχαριστώ πολύ, Μάνος..

--- End quote ---

Οχι ρε Μανο...ευχομαι οτι καλυτερο. :(

spoumi:
Need for Speed Shift (PC - Max Details) - Tier 1 - Mazda Mx-5 - Time Attack Event

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμα να παίξω αυτό το παιχνίδι...
αυτό μαζί με μια G25 θα είναι.....................................  :chainsaw:

GENERAL:
Δεν ηξερα που να το ποσταρω αλλα ειναι ολα τα λεφτα το ολο σκηνικο!!!

Φάρσα σε γήπεδο

leonidas11b:

--- Quote from: GENERAL on October 19, 2009, 08:53:15 PM ---Δεν ηξερα που να το ποσταρω αλλα ειναι ολα τα λεφτα το ολο σκηνικο!!!

Φάρσα σε γήπεδο

--- End quote ---

Καλά μιλάμε για πολύ γέλιο!

:tease: :good: :llol: :trelgel: :excited:

option-D:
Nα ευχαριστήσω όσους συμπαραστάθηκαν για το συμβάν με τον αδερφό μου κι ιδιαίτερα τον Σίμο, που το παληκάρι με πήρε αμέσως τηλέφωνο και το μεσημέρι πήγε κι έδωσε μια φιάλη αίμα, τον Λεωνίδα, ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να δώσει αλλά είχε όλη την καλή διάθεση κι έτρεξε για μένα και τον Ηλία, ο οποίος δεν έχει τον συγκεκριμένο τύπο αίματος αλλά αναμετάδωσε τη ζήτηση..

Κατάλαβα πολλά και με ευχαρίστησε/συγκίνησε πολύ η στάση μερικών.. Τελικά δεν έχουμε κοινό μόνο το mx5, μας δένουν κι άλλα, πιο σημαντικά απο τις λαμαρίνες.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version