!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (36/299) > >>

Liakos:
Kαλο ταξιδι ρε ψυχακια. :P Τα λεμε αυριο. :)

xenos:

--- Quote from: Liakos on October 16, 2009, 02:29:05 PM ---Sorry, αλλα δε θυμαμαι να εχουμε γνωριστει. :-[
Αν εχει συμβει κατι τετοιο ομως, σιγουρα δεν ηταν στο ΣΕΣΙ μιας κ δεν εχω βρεθει ποτε εκει.Μαλλον με μπερδευεις με τον Tsekos που εχει το ιδιο χρωμα miata με εμενα. :)

--- End quote ---

Λιάκο, ντροπή...  :-X

Nevma ft Mystique - Min kaneis pos den thimasai

:llol:

option-D:

--- Quote from: nmwisima on October 16, 2009, 12:54:57 PM ---
--- Quote from: Liakos on October 16, 2009, 01:52:54 AM ---
--- Quote from: option-D on October 16, 2009, 12:26:53 AM --- Το εσωτερικό μου δεν βλέπεται!

--- End quote ---

Εχεις σκεφτεις να βγεις απο μεσα?Κατευθειαν θα ομορφυνει... :P :P

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

Εγραψες κεραμίδα!

--- End quote ---

Έχουμε έναν νέο πλακατζή εδώ.. Και μετά κράζουνε εμάς οι μοδεράτορες  :P

option-D:

--- Quote from: xenos on October 14, 2009, 10:29:33 AM ---Θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο με φλόγες στο καπώ του μξ.....

--- End quote ---

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HDWWR7tQyLg[/youtube]
Να κάνω και μια αφιέρψση σε ένα ποστ που έχω απαντήσει ξανά..

Δεν νιώθω και τόσο περήφανος που θα πω τα παρακάτω αλλά... Μένουμε Ελλάδα (που λέει κι η εκπομπή)..
Εχθές, αφού έβρεξε, ήρθε η χαρά του παιδιού.. Και ποιό είναι το παιδί..;  :angel:
Καφρίλα μπόλικη στους έτσι κι αλλιώς άχρηστους δρόμους μας.. Το μιάτα είναι υπόδειγμα drift car, πόσο μάλλον όταν έχεις τα απαραίτητα +50ps που σου δίνει (δωρεάν μάλιστα) η βροχή.. Πολύ το χάρηκα (όπως πάντα!).. Έκανα και το μεγαλύτερο που έχω κάνει σε απόσταση, στο δρόμο που βγάζει στον περιφερειακό του Γαλατσίου.. Ρήμαξα μετά λίγο και το Πανεπηστήμιο...
 >:-

Πόσο χαίρομαι αυτό το αμάξι όταν βρέχει...

xenos:

--- Quote from: option-D on October 16, 2009, 09:03:49 PM ---Να κάνω και μια αφιέρψση σε ένα ποστ που έχω απαντήσει ξανά..

--- End quote ---

Μάνο ρίχνεις το επίπεδο κ θα με παρασύρεις.  :llol:
Να προσέχεις με τη βροχή γιατί θα κάνεις καμμιά ζημιά...  :angel:

Tsimogiannis - Kai kaneis kai zhmies (OWNED)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version