!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (4/299) > >>

xenos:

--- Quote from: mx5mk1 on October 08, 2009, 10:18:15 AM ---Η λύση είναι μία :   ο "αποπάνω" να γίνει global moderator

...και θα γίνει χαμός στο site

--- End quote ---

Hλία έρχεται........
  :P

--- Quote from: mx5mk1 on October 08, 2009, 10:18:15 AM ---
καλημέρα στον αποπάνω!

--- End quote ---

Καλήμέρα...  :)

simkoz:

--- Quote from: xenos on October 08, 2009, 10:32:42 AM ---
--- Quote from: option-D on October 08, 2009, 07:53:14 AM ---Μα, για να μπούμε μαζί θα έρθει.. Θα έρθεις να μας δεις;  :D

--- End quote ---

Μάνο δλδ θα πας με 2ο κάθισμα κ έξτρα βάρος?  :angel:

--- Quote from: leonidas11b on October 08, 2009, 10:11:14 AM ---Και εγώ θα έχω γυναίκα το Σαβ.!!!! :P
ΑΛΛΑ εκείνη με έπεισε!

--- End quote ---

Θα οδηγεί κιόλας? Άντε να δούμε λίγο θέαμα!  :llol:

--- End quote ---

To βάζω εδώ για να μην έχουμε άσχετα στο άλλο τοπικ:

Οταν είχα μπει με την γυναίκα μου στην Αγ. Μαρίνα, με 2 καρτάκια, εκεί που ξεκινήσαμε μαζί μετά από 2 γύρους βρεθήκαμε να γυρνάμε την πίστα ανάποδα ο ένας από τον άλλο.  :zalistika:

Που κατάφερε η αθεόφοβη να χαθεί μέσα στην πίστα ακόμα απότελεί μυστήριο :exaclty:
Έκτοτε δεν έχει ξαναμπεί ούτε σε πίστα, ούτε σε καρτ....
 :llol: :llol: :llol:

leonidas11b:

--- Quote from: option-D on October 08, 2009, 02:29:57 AM ---Τώρα πες μας και τί χρώμα είναι το αμάξι σου γιατι θα φάμε τα λυσσακά μας εδώ μέσα..

--- End quote ---

--- Quote from: XrhstosZ on October 08, 2009, 11:19:13 AM ---http://img213.imageshack.us/img213/7408/pa060890.jpg

Ασημι :)

--- End quote ---

Εεεεεελα Μάνο δε σ ακουωωωωω!
Τι χρωμααααα ειναιιαιαιαιαιαιαιαιιαιαι! :tease: :P

jSkyline:

--- Quote from: xenos on October 08, 2009, 09:25:16 AM ---Ρε παιδιά σε γενικές γραμμές έχετε δίκιο ΑΛΛΑ αν γράφει κάποιος πχ στο τόπικ για την Αγ.Μαρίνα "Λέτε να βρέχει άυριο" εσείς είστε ικανοί να το μεταφέρετε στο μπλα μπλα, το οποίο είναι ο κάδος. Θέλει λίγο περισσότερη ανοχή. (κατά την γνώμη μου πάντα  ;) )

--- End quote ---
Eγω απο την αλλη πιστευω οτι δεν ειμαστε τοσο υπερβολικοι, αντιθετα θα ελεγα οτι με πολυ διακριτικο τροπο κραταμε το φορουμ χαλαρο αλλα και σοβαρο, ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να βρεθει μια μεση λυση.
Μπορω να πω με σιγουριο οτι κανενας δεν θα διεγραφε/μετεφερε ενα ποστ που θα ρωταγε για τον καιρο σε μια εκδρομη/συναντηση/επισκεψη σε πιστα, ολοι ομως θα εκνευριζομασταν (ακομα και απλοι αναγνωστες) αν εβλεπαν κατω απο αυτο το ποστ για τον καιρο αλλα 10 ποστ με smilies τα οποια θα πανυγυριζαν για τον καιρο η θα κοροιδευαν αυτον που ρωτησε.

leonidas11b:
Ρε μην αναλώνεστε άλλο σε αυτό αφού το μήνυμα περάστηκε στα παιδιά!
Δε προσέξατε ότι μεταφέρονται τα άσχετα ποστ στο μπλα μπλα από αυτούς που τα γράφουν!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version