!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (298/299) > >>

Neko:
Καλημερα παιδια. Υπαρχει ορεξη σημερα για πρωινη βολτα και καφεδακι σε καμια ωραια διαδρομη?

Ξάδελφος:
Δε σοβαρευεστε λέω εγω?.Εμενα οι πιο φοβερη διαδρομη για σημερα θα ναι απ το γραφειο μου στο γραφειο του διευθυντη ,αντε και μεχρι το λογιστηριο και ισως να παω και μεχρι το κυλικειο... :'( ακαρδοι τυποι....

simkoz:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 23, 2009, 08:53:03 AM ---Δε σοβαρευεστε λέω εγω?.Εμενα οι πιο φοβερη διαδρομη για σημερα θα ναι απ το γραφειο μου στο γραφειο του διευθυντη ,αντε και μεχρι το λογιστηριο και ισως να παω και μεχρι το κυλικειο... :'( ακαρδοι τυποι....

--- End quote ---
δυστηχώς: +1
(αλήτες φοιτητές και ελεύθεροι επαγγελματίες του φόρουμ

haris_nc:

--- Quote from: simkoz on December 23, 2009, 09:48:00 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 23, 2009, 08:53:03 AM ---Δε σοβαρευεστε λέω εγω?.Εμενα οι πιο φοβερη διαδρομη για σημερα θα ναι απ το γραφειο μου στο γραφειο του διευθυντη ,αντε και μεχρι το λογιστηριο και ισως να παω και μεχρι το κυλικειο... :'( ακαρδοι τυποι....

--- End quote ---

--- End quote ---

Kαι εγω τελικα σημερα τελευταια μερα στη δουλεια,αντε μετα παλι 4 Ιανουαριου.... :excited: :hello: :clap: :tease: :P :P

Basilmx5:

--- Quote from: simkoz on December 23, 2009, 09:48:00 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Κ αδειουχοι ραααααα.... :P :P :P
Καλημερααααα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version