!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
*Diavolokoritso*:
simkoz, zoid, general ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
--- Quote from: GENERAL on December 19, 2009, 06:42:17 PM ---
--- Quote from: simkoz on December 18, 2009, 10:03:29 PM ---
--- Quote from: *Diavolokoritso* on December 18, 2009, 09:12:31 PM ---Άμα ξέρει κάποιος.. ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ:
Όταν λένε ότι θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών... τι θέλει να πει ο ποιητής? :zalistika: Κοβεται η Ελλάδα στα δύο? Παρακαμπτήριος δεν υπάρχει? :zalistika:
Εγώ δηλαδή που είναι να ανέβω Θεσσαλονίκη... ανεβαίνω? Και αν ναι... σε λογικές ωρίτσες.. ή........... ξεκινάω φέτος.. και φτάνω... του χρόνου...? ::-
--- End quote ---
Φτάνεις, αλλά του χρόνου. Αλλά μην σκάς το 2010 δεν είναι και τόοοοσο μακρυά πλέον
--- End quote ---
Απο οτι ακουσα απο το ραδιο διοτι και εμενα με ενδιαφερει διοτι Πρωτοχρονια πρωτα ο Θεος και μετα ο ....ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ θα ειμαι Πτολεμαιδα, παιζει παρακαπτηριος απο επαρχιακο δρομο κακιστης καταστασης οπου λεει συνολικα ο χρονος μεγαλωνει σε συν 60λεπτα!!!! Αυτα ειναι!!!!
--- End quote ---
Απ' ότι έμαθα, πηγαίνοντας από τον επαρχιακό δρόμο κάνεις παραπάνω μιάμιση ώρα! :o Βάλε και τις καθυστερήσεις στα σημεία που γίνονται έργα στην Εθνική.. (την τελευταία φορά που ανέβηκα πριν από κανά μήνα έκανα επιπλέον μιάμιση ώρα λόγω έργων)... το καλό 4μιση ωρίτσες το βλέπω να γίνεται κανά 8ωρο.... :o :o :o
haris_nc:
Kαλημερα και καλη εβδομαδα...που θα ειναι γιατι και εγω απο αυριο αδειουλα....!!!!! :hello: :yeah: :finger: :excited: :good:
simkoz:
--- Quote from: *Diavolokoritso* on December 21, 2009, 10:54:55 AM ---simkoz, zoid, general ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
--- Quote from: GENERAL on December 19, 2009, 06:42:17 PM ---
--- Quote from: simkoz on December 18, 2009, 10:03:29 PM ---
--- Quote from: *Diavolokoritso* on December 18, 2009, 09:12:31 PM ---Άμα ξέρει κάποιος.. ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ:
Όταν λένε ότι θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών... τι θέλει να πει ο ποιητής? :zalistika: Κοβεται η Ελλάδα στα δύο? Παρακαμπτήριος δεν υπάρχει? :zalistika:
Εγώ δηλαδή που είναι να ανέβω Θεσσαλονίκη... ανεβαίνω? Και αν ναι... σε λογικές ωρίτσες.. ή........... ξεκινάω φέτος.. και φτάνω... του χρόνου...? ::-
--- End quote ---
Φτάνεις, αλλά του χρόνου. Αλλά μην σκάς το 2010 δεν είναι και τόοοοσο μακρυά πλέον
--- End quote ---
Απο οτι ακουσα απο το ραδιο διοτι και εμενα με ενδιαφερει διοτι Πρωτοχρονια πρωτα ο Θεος και μετα ο ....ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ θα ειμαι Πτολεμαιδα, παιζει παρακαπτηριος απο επαρχιακο δρομο κακιστης καταστασης οπου λεει συνολικα ο χρονος μεγαλωνει σε συν 60λεπτα!!!! Αυτα ειναι!!!!
--- End quote ---
Απ' ότι έμαθα, πηγαίνοντας από τον επαρχιακό δρόμο κάνεις παραπάνω μιάμιση ώρα! :o Βάλε και τις καθυστερήσεις στα σημεία που γίνονται έργα στην Εθνική.. (την τελευταία φορά που ανέβηκα πριν από κανά μήνα έκανα επιπλέον μιάμιση ώρα λόγω έργων)... το καλό 4μιση ωρίτσες το βλέπω να γίνεται κανά 8ωρο.... :o :o :o
--- End quote ---
Κοίτα εγώ αν ήμουν αναγκασμένος να ανέβω προς τα πάνω
1) θα κοίταγα να το αναβάλω για αργότερα
2) θα κοίταγα λύση με τρένο ή αεροπλάνο
3) Αν έπρεπε να το κάνω οδικός θα ξεκίναγα κάποια κουλή ώρα, πχ 02:00 το βράδυ για να γλυτώσω όσο γίνεται την κίνηση.
Καλές γιορτές στους αδειούχους μας...
leonidas11b:
--- Quote from: simkoz on December 21, 2009, 12:14:05 PM ---
Καλές γιορτές στους αδειούχους μας...
--- End quote ---
>:-
Θέλω και εγώ.......... :'(
Liakos:
--- Quote from: simkoz on December 21, 2009, 12:14:05 PM ---Καλές γιορτές στους αδειούχους μας...
--- End quote ---
Eυχαριστουμε... :hello: :exaclty:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version