!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (285/299) > >>

x-origin:
 :-[ καθώς πήγαινα βολτούλα πέρασα από λιμανάκια και είπα να το στρίψω λιγάκι δεν είχε και καθόλου κίνηση(από πίσω με κυνηγούσε μπλε mk1) με αποτέλεσμα όπως έστριβα ακούστηκε ένας μεταλλικός ήχος σαν να ακούμπησε κάτι στην άσφαλτο η κάτι να έπεσε...σταμάτησα αμέσως νόμιζα πως έπαθα λάστιχο και ξεζανταρα αλλά δεν ήταν λάστιχο! έτσι πήρα το δρόμο της επιστροφής και μου χάλασε το βράδυ!θα πάω να κάνω έναν γενικό έλεγχο να δω τι μπορεί να έγινε  :punish:

xenos:

--- Quote from: nmwisima on December 18, 2009, 04:53:05 PM ---Προσπαθήσεις να μας ρίξεις στο κρεβάτι Βασιλάκη????

--- End quote ---

--- Quote from: nmwisima on December 19, 2009, 12:57:08 PM ---Πολύ καλό! Εγώ απλά τις έβαψα με μανό.

--- End quote ---

:exaclty:

GENERAL:

--- Quote from: simkoz on December 18, 2009, 10:03:29 PM ---
--- Quote from: *Diavolokoritso* on December 18, 2009, 09:12:31 PM ---Άμα ξέρει κάποιος.. ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ:
Όταν λένε ότι θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών... τι θέλει να πει ο ποιητής?  :zalistika: Κοβεται η Ελλάδα στα δύο? Παρακαμπτήριος δεν υπάρχει? :zalistika:
Εγώ δηλαδή που είναι να ανέβω Θεσσαλονίκη... ανεβαίνω? Και αν ναι... σε λογικές ωρίτσες.. ή........... ξεκινάω φέτος.. και φτάνω... του χρόνου...?  ::-

--- End quote ---
Φτάνεις, αλλά του χρόνου. Αλλά μην σκάς το 2010 δεν είναι και τόοοοσο μακρυά πλέον

--- End quote ---

Απο οτι ακουσα απο το ραδιο διοτι και εμενα με ενδιαφερει διοτι Πρωτοχρονια πρωτα ο Θεος και μετα ο ....ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ θα ειμαι Πτολεμαιδα, παιζει παρακαπτηριος απο επαρχιακο δρομο κακιστης καταστασης οπου λεει συνολικα ο χρονος μεγαλωνει σε συν 60λεπτα!!!! Αυτα ειναι!!!!

kakwkei:
Παιδια ερωτηση SOS!!!!!! Καποιο %#%$^%#$#πουλο κουτσουλισε την κουκούλα μου χθες, μεσα στο βραδυ προσπαθησα με βετεξ βρεχμενο κ νερο να το καθαρισω κ τωρα εχει μεινει μια θαμπη ασπριλα (ή άσπρη θαμπαδα), στο μεγεθος ενος μεγαλου δαχτυλου ποδιου!!!! Τι να κανω???

Αν παω με ζεστο νερο, ενα σφουγγαρι και ενα σαπουνι για καθαρισμο αυτοκινητων που ειχα παρει απο την autoplus, και το βρεξω κ το καθαρισω με σαπουνι κ νερο τοπικα, θα φυγει, ή θα το κανω χειροτερο?????

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Theo:

--- Quote from: kakwkei on December 19, 2009, 08:08:21 PM ---Παιδια ερωτηση SOS!!!!!! Καποιο %#%$^%#$#πουλο κουτσουλισε την κουκούλα μου χθες, μεσα στο βραδυ προσπαθησα με βετεξ βρεχμενο κ νερο να το καθαρισω κ τωρα εχει μεινει μια θαμπη ασπριλα (ή άσπρη θαμπαδα), στο μεγεθος ενος μεγαλου δαχτυλου ποδιου!!!! Τι να κανω???

Αν παω με ζεστο νερο, ενα σφουγγαρι και ενα σαπουνι για καθαρισμο αυτοκινητων που ειχα παρει απο την autoplus, και το βρεξω κ το καθαρισω με σαπουνι κ νερο τοπικα, θα φυγει, ή θα το κανω χειροτερο?????

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

--- End quote ---

το εβαλες πανω και το μετρησες???? :moutza:

:tease: :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version