!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (255/299) > >>

nmwisima:
Θέλω να πω για μια ακόμη φορά, πως μπορεί να μην έχω πατήσει πόδι στις συγκεντρώσεις, αλλά
θεωρώ τα παιδιά εδώ μέσα φίλους και ως εκ τούτου έχω να σας πω ότι είμαι πολυ εκνευρισμένος με
θέματα της δουλειάς, που δεν πάει καθόλου καλά και πληρώνω αμαρτίες αλλονώνενωνενων...

Αυτό. Απλά ήθελα να το πω σε κάποιον.

Α, και αύριο θα πάω ΚΤΕΟ.
Έπρεπε να πάω το Μάρτιο...
Θα πάω με τα ίδια πίσω λάστιχα που χα πάει πριν 2,5 χρόνια και μου χαν πει να αλλάξω,
χωρίς καθόλου λάδι, με σπασμένα φλας, μπάκετ και ρόλ μπαρ και φώτα made by me.

Ο (όποιος) Θεός βοηθός!

Neko:
Γι αυτο σκας ρε φιλε ελα να παρεις τα δικα μου λαστιχα φλας και οτι θελεις ;)

bobbylouk:
καλη επιτυχια φιλε αχιλλεα....και που σαι αν δεν περασει πες να φωναξω μια φιλη που χε βγει μισσ γιανγκ να παει με κανα παλαβο φορεματακι μπας και δεν δουν παραφωνιες!!! :P....καλη τυχη παντως περα τις πλακας γιατι και εγω πριν κανα 3ημερο περασα και παροτι μαμα μου την ειπανε για τα φιμε και να φανταστεις οτι ειχα και χαρτι για τα φιμε...μου λεει ο μαπας...να πατε να το ανανεωσετε....ελεος

nmwisima:
Nα στε καλά boys, αλλά όχι, δεν ανησυχώ για το ΚΤΕΟ. Μι πιάνς??? :coolio:

Έχω θυμώσει πάρα πολύ με τον ιδιοκτήτη του σάιτ που δουλεύω, αφού το αφήνει να πεθάνει
και χάνουμε και αυτή τη δουλειά εξαιτίας του... :yawn:

simkoz:
Άστα, και στον Ασπρόπυργο, σαν στραγγάλι. Μέχρι να το δω ότι είναι καλά κατατρόμαξα. Λέω μόλις έκανα μια πλάκα στον general να πάθω τα ίδια;
Ευτηχώς άντεξε.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version