!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (251/299) > >>

haris_nc:
Δε κανονιζουμε καμια καλη εκδρομουλα με διανυκτερευση λεω εγω.....

leonidas11b:

--- Quote from: haris_nc on December 15, 2009, 12:34:42 PM ---Δε κανονιζουμε καμια καλη εκδρομουλα με διανυκτερευση λεω εγω.....

--- End quote ---

Πολύ καλή ιδέα και τώρα που έχει αγριέψει λίγο ο καιρός μπορούμε να την συνδυάσουμε και με χιονοδρομικό κέντρο.... ;)

Ακούς Βασίλη, μη μας λες και παρτάκιδες....... :P(πλακίτσα μην παρεξηγηθούμε χωρίς λόγο)

leonidas11b:

--- Quote from: spoumi on December 15, 2009, 12:25:39 PM ---O moss ( www.miatamania.com ) έχει κάνει κάποιες προσφορές μεταξύ αυτών και αυτή
http://www.miatamania.com/Shop/ViewProducts.aspx?PlateIndexID=82194&utm_source=Miata152HolidaySale_bump2&utm_medium=email&utm_campaign=Emailer

--- End quote ---

Για φαντάσου να σε σταματήσει η  :police: και να σου μείνει από μπαταριά το control της πινακίδας και να μην ανεβαίνει! :zalistika:
Καλά............θα χει πολύ πλάκα όποιος το καημένος το πάθει..  :tease::llol: :hilarious:

cymru:

--- Quote from: spoumi on December 15, 2009, 12:30:33 PM ---:P
Πέρα από την πλάκα είναι από τα ταξίδια που θέλω να κάνω καιρό τώρα αλλά δν έχει τύχει ακόμα.
Τώρα αν έχω και καμιά miatoπαρέα όταν έρθει η ώρα δν με χαλάει...
αλλά λόγω απόστασης δν είναι για ημερήσια εκδρομή φυσικά..Είναι για να κάτσεις.
Πόσα κρεββάτια έχεις?Όχι στη μονάδα :P :P :P αλλά στο σπίτι σου.

--- End quote ---

Στη μοναδα εχω πολλα :girlie:οσο για την εκδρομη δε θα μεινουμε Θεσσαλονιθκη αλλα με τετοια τζιπακια που εχουμε ολοι θα παρουμε τα βουνα :punish:

option-D:

--- Quote from: spoumi on December 15, 2009, 11:48:01 AM ---
Οι αισθητήρες δεν μου τους βάφους γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα χαλάσουν και ίσως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι με την πινακίδα.

--- End quote ---

:llol:

Aυτό ξαναπέστο!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version