!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (244/299) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: leonidas11b on December 14, 2009, 12:02:22 PM ---Εγώ δεν την εχω κάνει ποτέ!!! >:- :'(
Οπότε κάτι πρέπει να κανονίσουμε........... :please:

--- End quote ---

Εγω σχεδον καθε Κυριακη και πολλα Σαββατα ειμαι στου Μωραιτη στο Σχινια.Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε καμια συναντηση ή μινι εκδρομη και φαι σε καμια ταβερνα στο Καλετζι.Εχω φιλι κολλητο που μενει μονιμα στο Καλετζι και μπορει α)να μας στειλει στο καλυτερο μαγαζι και β) να μας βολταρει σε τρελες διαδρομες εκει γυρω.πχ Γραμματικο-Ραμνουντα.

GENERAL:

--- Quote from: spoumi on December 14, 2009, 12:09:15 PM ---έχουμε πάει κ δυο φορές με τα παιδιά ;-)
ξανακανονίζεται άνετα :)

@GENERAL άστα να πάνε Στρατηγέ και να φανταστείς ήταν η πρώτη βόλτα που θα τσεκάραμε το μπλοκέ...

--- End quote ---

Βρε παπασουζα μαζι δεν ειμασταν οταν πιασαν εσενα και τον Κωνε? Εγω με τον Τσεκο δεν ημουν συνοδηγος και ειχαμε παει για χαλαρη βολτουλα? Βρε εγω ειμαι κωλογερος.... εσυ ξεχνας????

spoumi:

--- Quote from: GENERAL on December 14, 2009, 12:12:46 PM ---
--- Quote from: spoumi on December 14, 2009, 12:09:15 PM ---έχουμε πάει κ δυο φορές με τα παιδιά ;-)
ξανακανονίζεται άνετα :)

@GENERAL άστα να πάνε Στρατηγέ και να φανταστείς ήταν η πρώτη βόλτα που θα τσεκάραμε το μπλοκέ...

--- End quote ---

Βρε παπασουζα μαζι δεν ειμασταν οταν πιασαν εσενα και τον Κωνε? Εγω με τον Τσεκο δεν ημουν συνοδηγος και ειχαμε παει για χαλαρη βολτουλα? Βρε εγω ειμαι κωλογερος.... εσυ ξεχνας????

--- End quote ---
Δεν ξεχνάω βρε!Ξεχνιέσαι εσύ?Ξέρεις πόσο το έχω προσπαθήσει να ξεχάσω?? Αλλά αφήνεις ανεξίτηλα σημάδια :P :P :P
Κομμένα τα πονηρά υποννούμενα.

Ξάδελφος:
τον τελευταιο καιρο ειχε και το θεμα με το Αλβανι το συνεργατη του Παλιαοκωστα και  ειχε σχετικα πολυ αστυνομια και μπλοκα(καπου στο Ανω Σουλι εμενε αυτος) μηπως πεσατε σ αυτη την περιοδο?.

Konstantinos:
Ξάδελφε δεν έχει σημασία.....Τότε τη π@παρδέλα τη κάναμε από μόνοι μας και πήγαμε και παραδωθήκαμε στο Καλέτζι :P Μα καλά που πήγαν και το χτίσανε αυτό το τμήμα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version