!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (243/299) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: spoumi on December 14, 2009, 11:21:21 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 14, 2009, 08:47:02 AM ---Με στεγνο τεραιν παιζεις ακομη καλυτερα!. Γλυστρα αλλα εχει αρκετη προσφυση ωστε να μη φυγεις αποτομα σε καμια μπαρα.Πολυ καλη διαδρομη ειναι στη συνεχεια μετα το φραγμα-Καλετζι-Μαραθωνα(χωριο).

--- End quote ---
μέσα στο μαραθώνα το drift είναι απίθανο αλλά όχι αν σε έχουν πιάσει ήδη μία φορά τα στρουμφ :police: :police:

--- End quote ---

Μεσα στο χωριο γλυστρα απιστευτα ωραια...φοβερη στροφη ειναι γυρνωντας που σε βγαζει απ το νεκροταφειο(μην κανετε συνειρμους).anyway  μεσα στο χωριο δε χρειαζεται να κανεις drift... πιο πριν εκτος οικισμου εχει πολυ ωραιες στροφες που μπορεις να παιξεις με λιγα χιλιομετρα.
Τωρα αν εννοεις τις στροφες,τα τελευταια φιδακια  πριν το φραγμα ερχομενος απο Αγ Στεφανο...θελει προσοχη γιατι ο δρομος ειναι στενος,γλυστρα(που σημαινει οτι και ο απεναντι μπορει να γλυστρησει και 105 φορες στις 100 εχει περιπολικο αραγμενο.Εγω κανω τη διαδρομη αυτη πολυ συχνα 10 χρονια τωρα και δεν ειχα προβλημα μ αστυνομια.

spoumi:
κι εγώ την κάνω 2-3 φορές το μήνα από όταν πήρα το δίπλωμα :-)

leonidas11b:
Εγώ δεν την εχω κάνει ποτέ!!! >:- :'(
Οπότε κάτι πρέπει να κανονίσουμε........... :please:

GENERAL:

--- Quote from: spoumi on December 14, 2009, 11:21:21 AM ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 14, 2009, 08:47:02 AM ---Με στεγνο τεραιν παιζεις ακομη καλυτερα!. Γλυστρα αλλα εχει αρκετη προσφυση ωστε να μη φυγεις αποτομα σε καμια μπαρα.Πολυ καλη διαδρομη ειναι στη συνεχεια μετα το φραγμα-Καλετζι-Μαραθωνα(χωριο).

--- End quote ---
μέσα στο μαραθώνα το drift είναι απίθανο αλλά όχι αν σε έχουν πιάσει ήδη μία φορά τα στρουμφ :police: :police:

--- End quote ---

Δλδ τι θες να πεις? Δεν μπορω να σε καταλαβω!!!! Ποτε σου ετυχε αυτο? Μηπως ειχε λαδια εκει και καταλαθος γλυστρησες? Μηπως δεν εχει ΕSP το αμαξι και ...γλυστραει??? Μηπως ο Κωνε ειναι γκαντεμης και παλιο Γκαργκαμελ???

spoumi:
έχουμε πάει κ δυο φορές με τα παιδιά ;-)
ξανακανονίζεται άνετα :)

@GENERAL άστα να πάνε Στρατηγέ και να φανταστείς ήταν η πρώτη βόλτα που θα τσεκάραμε το μπλοκέ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version