!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
xenos:
--- Quote from: option-D on October 13, 2009, 10:02:21 PM ---Πολύ μούγκα δεν έχει πέσει σήμερις;
--- End quote ---
Δεν λες τπτ...
--- Quote from: option-D on October 13, 2009, 10:02:21 PM ---Για δείτε τώρα τα δυο μανάρια μαζί, να ζηλέψετε :P
--- End quote ---
Το ίμπιζα κ το 205? Σιγά...
Liakos:
--- Quote from: xenos on October 13, 2009, 11:41:47 PM ---
--- Quote from: option-D on October 13, 2009, 10:02:21 PM ---Πολύ μούγκα δεν έχει πέσει σήμερις;
--- End quote ---
Δεν λες τπτ...
--- End quote ---
Κραταμε σαλυο για την Κυριακη... :P :P :P
gianic:
Ειδα σημερα την τροκανη του Αχχιλερα , παρκαρισμενο. Τελικα απο κοντα ειναι πιο ασχημο . Μποχοχοχοχοχο :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
xenos:
Mια ερώτηση προς τον Μάνο που ασχολείται με αυτοκόλλητα ή σε κάποιον άλλο που γνωρίζει...
Θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο με φλόγες στο καπώ του μξ...... λέμε καμμιά μλκία! :tease: Σοβαρά τώρα, θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο στο λαπτοπ και θέλω να βάλω μια δική μου φωτό. Αυτά που φτιάχνεις εσύ είναι βινυλίου? Μπαινοβγαίνουν εύκολα? Μπορούμε να φτιάξουμε κάτι custom? Να δώσω εγώ φωτό και να μου την κάνει στις διαστάσεις που θέλω? Κοστος περίπου? Βλέπω στο νετ 3-6 λίρες, αλλά αν μας κάνει κάποιος εδώ τη δουλειά να τον προτιμήσουμε... :angel:
philosopher:
--- Quote from: xenos on October 14, 2009, 10:29:33 AM ---Mια ερώτηση προς τον Μάνο που ασχολείται με αυτοκόλλητα ή σε κάποιον άλλο που γνωρίζει...
Θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο με φλόγες στο καπώ του μξ...... λέμε καμμιά μλκία! :tease: Σοβαρά τώρα, θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο στο λαπτοπ και θέλω να βάλω μια δική μου φωτό. Αυτά που φτιάχνεις εσύ είναι βινυλίου? Μπαινοβγαίνουν εύκολα? Μπορούμε να φτιάξουμε κάτι custom? Να δώσω εγώ φωτό και να μου την κάνει στις διαστάσεις που θέλω? Κοστος περίπου? Βλέπω στο νετ 3-6 λίρες, αλλά αν μας κάνει κάποιος εδώ τη δουλειά να τον προτιμήσουμε... :angel:
--- End quote ---
Μόλις λες δική σου φωτό εννοείς που να την έχεις βγάλει εσύ ή που να απεικονίζει εσένα?
Άν είναι το δέυτερο σου κάνω εγώ δώρο τα αυτοκόλητα με τις φωτίες :llol: :llol: :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version