!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
option-D:
--- Quote from: Basilmx5 on December 11, 2009, 05:57:20 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on December 11, 2009, 05:20:15 PM ---http://www.car.gr/classifieds/cars/view/484517/
Πανέμορφο! :good:
--- End quote ---
Κουκλι ναι αλλα η τιμη του χαλια...
--- End quote ---
Την ομορφιά εξετάζουμε κι είναι όντως φοβερό..
Οι βαμμένοι μαύροι ανακλαστήρες μου αρέσουν επίσης αν και δεν το περίμενα..
Konstantinos:
Για να μην βγω εκτός topic το γράφω εδω να ακούσω και άλλες γνώμες! Πόσο τραγικό είναι να βάλω στο ΟΕΜ αμορτισερ ελατήρια 4ποντα?? Aπό το πρωι γυρνάω σε αναρτησάδες και λίγο πολύ με αποτρέπουν εφόσον δεν το συνδυάζω με αμορτισέρ αντίστοιχα...Και έχουν δίκιο , αλλά χρήματα δεν υπάρχουν....Και το δικό μου με τα Eibach χαμήλωσε 2.5-2 και πάντα το ήθελα λίιιγο χαμηλότερο. Τα ελατήρια τα πήρα free με τράμπα τα δικά μου! Να το προχωρήσω ή θα βγει ο top mount από το ντουλαπάκι :angel:
Basilmx5:
--- Quote from: Konstantinos on December 11, 2009, 06:28:56 PM ---Για να μην βγω εκτός topic το γράφω εδω να ακούσω και άλλες γνώμες! Πόσο τραγικό είναι να βάλω στο ΟΕΜ αμορτισερ ελατήρια 4ποντα?? Aπό το πρωι γυρνάω σε αναρτησάδες και λίγο πολύ με αποτρέπουν εφόσον δεν το συνδυάζω με αμορτισέρ αντίστοιχα...Και έχουν δίκιο , αλλά χρήματα δεν υπάρχουν....Και το δικό μου με τα Eibach χαμήλωσε 2.5-2 και πάντα το ήθελα λίιιγο χαμηλότερο. Τα ελατήρια τα πήρα free με τράμπα τα δικά μου! Να το προχωρήσω ή θα βγει ο top mount από το ντουλαπάκι :angel:
--- End quote ---
Ρε συ Κωνστανταν δε ξερω αλλα ειναι αρκετο το χαμηλωμα για τα μαμα.. δε ξερω αν καποιος αλλος τοχει κανει οποτε μπορει να σου πει αλλα νομιζω οτι θα σου βγουν off τα μαμα πολυ πιο γρηγορα... κρατησε τα μεχρι να παρεις κ αμορτισερ κ τα κανεις μαζι...
Theo:
Συμφωνω με τον Βασιλη.Κανε υπομονη και αλλαξε τα μαζι με αμορτισερ.
Konstantinos:
;)Thnx παίδες! Σήμερα τα τσέκαρε ενας μηχανικός αν μπάινουν και μου μ@μησε την ευθυγράμμιση.. :grrrrrr:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version