!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Ξάδελφος:
Ευτυχως η δικια μου μεχρι να περασει ο κινδυνος ουτε μιλαει ουτε χειρονομει για να μη χασω τον ελεγχο ,σ αυτο της βγαζω το καπελο......καθεται παγωμενη και συνομιλει με τον Υψιστο. :coolio:Εκει που κλ@νει μαλλι ειναι οταν περνω το Seicento Sporting της μανας μου...
dimsabas:
--- Quote from: simkoz on December 11, 2009, 03:11:04 PM ---ρε παιδιά άμα την γλυτώνετε μόνο με βρισίδι είναι καλά. Η δικιά μου ΒΑΡΑΕΙ στο ψαχνό.
--- End quote ---
Ε, ότι θα πρέπει να φοράς πανοπλία μέσα στο αμάξι σου, πρώτη φορά το ακούω! :llol:
haris_nc:
--- Quote from: Ξάδελφος on December 11, 2009, 02:56:46 PM ---Του τυπα η γυναικα τα ηθελε..που πας κυρα μου με τον Patrese στην πιστα.Η δικια μου η κακομοιρα μπηκε αγουροξυπνημενη ανυποψιαστη να παμε στη δουλεια και της ηρθε ξαφνικο... Δε σκαμε ειπαμε... ελαφρωμα!!!.
--- End quote ---
--- Quote from: simkoz on December 11, 2009, 03:11:04 PM ---
--- Quote from: option-D on December 11, 2009, 02:54:06 PM ---
--- Quote from: dimsabas on December 11, 2009, 01:50:03 PM ---Κάτσε, το βρήκα:
Patrese & Wife - subtitled
--- End quote ---
Aυτό έπαθα εγώ εχθές το βράδυ.. Δεν το γλίτωσα το βρισίδι >:a
--- End quote ---
ρε παιδιά άμα την γλυτώνετε μόνο με βρισίδι είναι καλά. Η δικιά μου ΒΑΡΑΕΙ στο ψαχνό.
--- End quote ---
--- Quote from: Ξάδελφος on December 11, 2009, 03:17:01 PM ---Ευτυχως η δικια μου μεχρι να περασει ο κινδυνος ουτε μιλαει ουτε χειρονομει για να μη χασω τον ελεγχο ,σ αυτο της βγαζω το καπελο......καθεται παγωμενη και συνομιλει με τον Υψιστο. :coolio:Εκει που κλ@νει μαλλι ειναι οταν περνω το Seicento Sporting της μανας μου...
--- End quote ---
EΛΑΦΡΩΜΑ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
Ξάδελφος:
+ 1000 !!!
jSkyline:
Eγω απο την αλλη δεν ειμαι αρκετα κοπανος (δεν το λεω με την κακη εννοια παιδια) ωστε οταν εχω δευτερο ανυποψιαστο ατομο (δλδ. γυναικα) να καθομαι να το παιζω μαγκας στους δρομους. Αλλωστε στο παρελθον εχει τυχει να βρεθω στην θεση του οδηγου σε ατυχημα που δεν ειχα καμια υπαιτιοτητα και να χτυπησει ελαφρα η συνοδηγος μου. Πιστεψτε με δεν ειναι καθολου ευχαριστο το συναισθημα ακομα και αν ξερεις οτι εκανες το παν για να το γλυτωσεις.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version