!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (226/299) > >>

dimsabas:

--- Quote from: Theo on December 10, 2009, 11:37:19 AM ---αν και.. το παιρνεις 12-13...το ξηλωνεις ολο..του αλλαζεις καποια πραγματακια και γινεται... :coolio:

--- End quote ---

--- Quote from: Ξάδελφος on December 10, 2009, 03:52:26 PM ---Χμμ στην επιστροφη θα μαι πιο ελαφρυς(60-63 κιλα+ 3με4 κιλα η τσαντα της) και μετα μου λετε ξηλωσε ταπετσαριες βγαλε το τασακι και το λαμπακι της πινακιδας να ελαφρυνεις... :llol: αυτο ειναι ελαφρωμα!!!
--- End quote ---

Με πολλή χαρά διαπιστώνω ότι η δουλειά που γίνεται τόσο καιρό σχετικά με το ελάφρωμα, επιτέλους αρχίζει και πιάνει τόπο! :llol:
Μπράβο παιδιά μου, συνεχίστε έτσι!

Ξάδελφος:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 10, 2009, 03:52:26 PM ---Χμμ στην επιστροφη θα μαι πιο ελαφρυς(60-63 κιλα+ 3με4 κιλα η τσαντα της) και μετα μου λετε ξηλωσε ταπετσαριες βγαλε το τασακι και το λαμπακι της πινακιδας να ελαφρυνεις... :llol: αυτο ειναι ελαφρωμα!!!
--- End quote ---

Με πολλή χαρά διαπιστώνω ότι η δουλειά που γίνεται τόσο καιρό σχετικά με το ελάφρωμα, επιτέλους αρχίζει και πιάνει τόπο! :llol:
Μπράβο παιδιά μου, συνεχίστε έτσι!
[/quote]

Δυστυχως το ελαφρωμα μου δεν εχει μονιμο χαρακτηρα :nono:..τα ξαναβρηκαμε...μεχρι νεωτερας :hello:

dimsabas:
Καλά, αν θες να ελαφρώσεις οριστικά, νομίζω πως γίνεται :llol:! Θες να σου στείλω το link;

dimsabas:
Κάτσε, το βρήκα:
Patrese & Wife - subtitled

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on December 11, 2009, 01:46:43 PM ---Καλά, αν θες να ελαφρώσεις οριστικά, νομίζω πως γίνεται :llol:! Θες να σου στείλω το link;

--- End quote ---
EΙΣΑΙ ΘΕΟΣ..  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version