!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (225/299) > >>

Ξάδελφος:

--- Quote from: jSkyline on December 11, 2009, 11:39:24 AM ---Για να ρουφιανεψω λίγο !!! Δεν ξέρω αν θα το δει βεβαια !!! "Νικητήριο Μπλε" NC κυκλοφορούσε χθες στην Λυκόβρυση, πολυ εξω απο τα νερα του :P

--- End quote ---
Επ συντοπιτης  jSkyline?.

jSkyline:
Ρε Βασιλη ετσι και αλλιως μιλησα και στο τηλεφωνο μαζι του! Απλα ειναι και γκαβαδι δεν με ειδε καν! Με το που σηκωσε το τηλεφωνο ομως η πρωτη του λεξη ηταν "ελα που με ειδες???"

--- Quote from: Ξάδελφος on December 11, 2009, 12:21:10 PM ---
--- Quote from: jSkyline on December 11, 2009, 11:39:24 AM ---Για να ρουφιανεψω λίγο !!! Δεν ξέρω αν θα το δει βεβαια !!! "Νικητήριο Μπλε" NC κυκλοφορούσε χθες στην Λυκόβρυση, πολυ εξω απο τα νερα του :P

--- End quote ---
Επ συντοπιτης  jSkyline?.

--- End quote ---
Μενω Ν.Ιωνια, απλα πηγαινα προς Κ.Κιφησια εκεινη την ωρα και περναω απο Λυκοβρυση σχεδον καθε μερα. Ρουφιανιας συνεχεια, αλλο γνωστο μελος ξενυχτουσε στο Bowling του Mall !!!

haris_nc:
Το εχω ξαναπει,

γεμισαμε ρουφιανους!!!!

:punish:

Dionisis:

--- Quote from: jSkyline on December 11, 2009, 12:42:28 PM --- Ρουφιανιας συνεχεια, αλλο γνωστο μελος ξενυχτουσε στο Bowling του Mall !!!

--- End quote ---

Ρε Αρτέμη Μάτσα έχεις φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ρουφιανιάς που δίνεις όποιον είναι μάζί σου;;  :llol: :llol:

Ξάδελφος:
Μα γιατιιι,οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας!.
1142 Artemis Matsas

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version