!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
xenos:
--- Quote from: spoumi on December 10, 2009, 04:18:11 PM ---Εδώ και ένα χρόνο κοντά έχω τον φωτιζόμενο λεβιέ από την mazda.....
--- End quote ---
Σπύρο έχουμε το ίδιο κινητό και την ίδια θήκη βλέπω... :angel:
spoumi:
--- Quote from: xenos on December 10, 2009, 04:55:40 PM ---
--- Quote from: spoumi on December 10, 2009, 04:18:11 PM ---Εδώ και ένα χρόνο κοντά έχω τον φωτιζόμενο λεβιέ από την mazda.....
--- End quote ---
Σπύρο έχουμε το ίδιο κινητό και την ίδια θήκη βλέπω... :angel:
--- End quote ---
έχω και βεντούζα καλή όταν έχω το dest να χρησιμοποιήσω αλλά εκεί είναι πολύ καλή θήκη για τα περισσότερα κντ :P
nmwisima:
Ρε παιδιά ή σοβαρή κουβέντα για την εξάτμιση του General δεν ειναι για Μπλα-Μπλα!!!
Εγώ σχολίασα στο Θέμα χωρίς να έχω δδει ότι ήδη το συζητατε εδώ.
Ας πάνε πίσω τα ποστ γιατί και το κόστος είναι λειτουργικό μέρος κάθε συζητησής και όχι οφτόπικ!
gr8:
--- Quote from: spoumi on December 10, 2009, 04:18:11 PM ---δύο άσπρα "φελιζολ" που βρήκα από άγραφα cd,
ένα κοπτήρι
και μια κόλα logo.
--- End quote ---
πωωωω ξέρεις πόσα τέτοια έχω και δεν ξέρω τι να τα κάνω??
παω να βάλω αγγελία χαχαχαχχαχαχ :P :P :trelgel:
xenos:
--- Quote from: nmwisima on December 10, 2009, 05:58:27 PM ---Ρε παιδιά ή σοβαρή κουβέντα για την εξάτμιση του General δεν ειναι για Μπλα-Μπλα!!!
Εγώ σχολίασα στο Θέμα χωρίς να έχω δδει ότι ήδη το συζητατε εδώ.
Ας πάνε πίσω τα ποστ γιατί και το κόστος είναι λειτουργικό μέρος κάθε συζητησής και όχι οφτόπικ!
--- End quote ---
A. δεν τα μετέφεραν τα ποστ εδώ (τουλάχιστον τα δικά μου). Εγώ τα έγραψα στο μπλα μπλα γιατί τα ποστ μου πολλές φορές εξαφανίζονται στα διάφορα θέματα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version