!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
simkoz:
--- Quote from: HOUZIK on December 08, 2009, 03:12:29 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on December 08, 2009, 02:01:54 PM ---Ρε παλικάρια ξέρουμε κανα οικονομικό αναρτησάδικο για τοποθέτηση ελατηρίων? Ο Μόσχος ζητά 70 αν δεν κάνω λάθος? Αν έχει πάρει το αυτί σας κάτι φθηνότερο let me know!
--- End quote ---
τα δικα μου τα ειχα βαλει στον Ψυγκα (Γερακας) με 50ε
--- End quote ---
Καλή τιμή και βολική τοποθεσία για μένα...
Πες μας κάνει και ευθυγράμμιση αυτός;
Τηλέφωνο;
Spyrosmx:
--- Quote from: Konstantinos on December 08, 2009, 12:14:39 PM ---Από ήχο νομίζω σκοτώνει και δεν πληρώνει, απλά! Όπως και από τη σύντομη βόλτα που το έκανα στο τετράγωνο με άστρωτο τον εγκέφαλο ακόμα δεν με κρέμαγε χαμηλά και κρατούσε ροπή μεχρι τις 6000, μετά έκανε μια βουτιά νομίζω αλλά είναι μακράν πωρωτική!
--- End quote ---
Aκριβως Κωνσταντινε...το εχω βαλει σε αυτο/το της οικογενειας . Πρεπει να ειναι οτι καλυτερο απο αποδοση κ ηχο !
Στο miataκι εχω κωνικη φιλτροχοανη της bmc κ δεν εχει καμια σχεση σε ηχο (παρ'ολο που ειναι καλη)
Neko:
--- Quote from: Konstantinos on December 08, 2009, 02:01:54 PM ---Εσύ ρε έχεις τούμπανο εξάτμιση!Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες :P Ρε παλικάρια ξέρουμε κανα οικονομικό αναρτησάδικο για τοποθέτηση ελατηρίων? Ο Μόσχος ζητά 70 αν δεν κάνω λάθος? Αν έχει πάρει το αυτί σας κάτι φθηνότερο let me know!
--- End quote ---
Για κανε μια ερωτηση στον Πουπακη που εβαλα την αναρτηση μου ;) Ειναι στην εξοδο της Δημοκρατιας οπως πας προς Ελευσινα στο φαναρι δεξια και τον βλεπεις στο αριστερο σου χερι.
jSkyline:
--- Quote from: simkoz on December 08, 2009, 03:21:24 PM ---
--- Quote from: HOUZIK on December 08, 2009, 03:12:29 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on December 08, 2009, 02:01:54 PM ---Ρε παλικάρια ξέρουμε κανα οικονομικό αναρτησάδικο για τοποθέτηση ελατηρίων? Ο Μόσχος ζητά 70 αν δεν κάνω λάθος? Αν έχει πάρει το αυτί σας κάτι φθηνότερο let me know!
--- End quote ---
τα δικα μου τα ειχα βαλει στον Ψυγκα (Γερακας) με 50ε
--- End quote ---
Καλή τιμή και βολική τοποθεσία για μένα...
Πες μας κάνει και ευθυγράμμιση αυτός;
Τηλέφωνο;
--- End quote ---
Οχι δεν κανει...Το ξερω γιατι εκει παω το αμαξι μου για σερβις.
GENERAL:
--- Quote from: Dj darios on December 08, 2009, 03:55:27 PM ---
--- Quote from: Konstantinos on December 08, 2009, 02:01:54 PM ---Εσύ ρε έχεις τούμπανο εξάτμιση!Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες :P Ρε παλικάρια ξέρουμε κανα οικονομικό αναρτησάδικο για τοποθέτηση ελατηρίων? Ο Μόσχος ζητά 70 αν δεν κάνω λάθος? Αν έχει πάρει το αυτί σας κάτι φθηνότερο let me know!
--- End quote ---
Για κανε μια ερωτηση στον Πουπακη που εβαλα την αναρτηση μου ;) Ειναι στην εξοδο της Δημοκρατιας οπως πας προς Ελευσινα στο φαναρι δεξια και τον βλεπεις στο αριστερο σου χερι.
--- End quote ---
Τον συγκεκριμενο μαστορα τον ξερω πολυ καλα και ειναι απλα ...ΑΨΟΓΟΣ!!!! Ετυχε να με προλαβει ο Δαρειος οποτε Κωνε ψηφιζω δαγκωτο στον Πουπακη!!! Εαν θες εχω τηλ και τα παντα και εαν ειναι παμε μαζι για παρεα εαν θες!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version