!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Konstantinos:
Από ήχο νομίζω σκοτώνει και δεν πληρώνει, απλά! Όπως και από τη σύντομη βόλτα που το έκανα στο τετράγωνο με άστρωτο τον εγκέφαλο ακόμα δεν με κρέμαγε χαμηλά και κρατούσε ροπή μεχρι τις 6000, μετά έκανε μια βουτιά νομίζω αλλά είναι μακράν πωρωτική!
simkoz:
Ρε π00στη μου και ήμουν αποφασισμένος να μείνω για πάντα με το μαμά φιλτρόκουτο...
Μου βάζεις ιδέες...
Konstantinos:
Εσύ ρε έχεις τούμπανο εξάτμιση!Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες :P Ρε παλικάρια ξέρουμε κανα οικονομικό αναρτησάδικο για τοποθέτηση ελατηρίων? Ο Μόσχος ζητά 70 αν δεν κάνω λάθος? Αν έχει πάρει το αυτί σας κάτι φθηνότερο let me know!
simkoz:
--- Quote from: GENERAL on December 08, 2009, 02:08:01 PM ---
--- Quote from: simkoz on December 08, 2009, 01:47:06 PM ---
--- Quote from: GENERAL on December 08, 2009, 01:40:03 PM ---Κατα 99% θα ειμαι και εγω εκει οποτε....
1. Bobbylouk
2. Manolis + Konstantinos + Dionisis
3. simkoz
4. Theo
5. Basilmx5 + Haris_nc
6. Isi Racing
7. gianic
8. Diavolokoritso
9. VasmaV
10.Αlx
11.Έφη
12. GENERAL
--- End quote ---
και πολύ άργησες....
Για να σε ακούσουμε από κοντά...
--- End quote ---
Φιλε Σιμο δυστυχως εσυ δεν μπορεις να με "...ακουσεις" διοτι εισαι διλιτρος και θα χαθεις μπροστα σαν σαιτα οποτε ....!!!
--- End quote ---
Δεν νομίζω να έχουμε και πολύ μεγάλη διαφορά πιά...
Αν υπολογίσεις και το βάρος το δικό μου μπορεί να είμαι και πίσω σου.
Τι καλά όμως που θα πάμε εκδρομή και θα λύσουμε τις απορίες αυτές με ρολαριστό ανοιγματάκι :llol:
HOUZIK:
--- Quote from: Konstantinos on December 08, 2009, 02:01:54 PM ---Ρε παλικάρια ξέρουμε κανα οικονομικό αναρτησάδικο για τοποθέτηση ελατηρίων? Ο Μόσχος ζητά 70 αν δεν κάνω λάθος? Αν έχει πάρει το αυτί σας κάτι φθηνότερο let me know!
--- End quote ---
τα δικα μου τα ειχα βαλει στον Ψυγκα (Γερακας) με 50ε
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version