!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (205/299) > >>

cymru:

--- Quote from: haris_nc on December 05, 2009, 03:15:44 PM ---Δεν του τη λεμε πλακιτσα κανουμε!!!!

Αλλωστε ο δασκαλος ειναι γνωστος για τη τρελλα κ την οδιγικη του ικανονητα!!!!!

--- End quote ---
+1

leonidas11b:

--- Quote from: xenos on December 05, 2009, 01:45:53 PM ---Eγώ μόλις ξύπνησα!  :oops: Μλκία, γιατί παίζει να έμπαινα ρε γμτ!  :yawn:

--- End quote ---

Σιγά μην έμπαινες.......

--- Quote from: xenos on December 05, 2009, 01:45:53 PM ---Πάντως αν θέλετε μπορούμε να το κάνουμε σκ παρά σκ, μιας και όλο οι ίδιοι είμαστε, μπας κ μαζευόμαστε περισσότεροι. (αν κ δεν βλέπω βούληση πέρα των κλασσικών)  ::-

--- End quote ---

Να σου πω Ξενοφών φίλε μου, αυτά τα περί Σ/Κ παρά Σ/Κ δεν μου αρέσουν καθόλου!! >:-
Δεν θέλω να μου κάνεις και τους άλλους σαν τα μούτρα σου..........να μείνουν από απουσίες και του χρόνου να είμαι μόνος μου στο τμήμα χωρίς ντριφτερς :moutza:... :P

nmwisima:

--- Quote from: Basilmx5 on December 05, 2009, 10:29:00 PM ---
--- End quote ---

Λείπει ο γ@μι@ς σου ρε Μάνο... :llol: :llol: :llol:

Basilmx5:

--- Quote from: Spyrosmx on December 05, 2009, 11:23:10 PM ---Πολυ ωραιες οι φωτο....Συγχαρητηρια στον καλλιτεχνη ...αλλα κ στο Μανο για το 'αλητικο' κουκλι του  :clap:
@Βasilmx5 (καλλιτεχνη) : Ακομα ομως δεν μου ειπες τον τιτλο  >:a

--- End quote ---
Ποιο τιτλο?

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on December 05, 2009, 08:14:45 PM ---Να σου πω Ξενοφών φίλε μου, αυτά τα περί Σ/Κ παρά Σ/Κ δεν μου αρέσουν καθόλου!! >:-
Δεν θέλω να μου κάνεις και τους άλλους σαν τα μούτρα σου..........να μείνουν από απουσίες και του χρόνου να είμαι μόνος μου στο τμήμα χωρίς ντριφτερς :moutza:... :P

--- End quote ---

Nαι, γιατί πέρα των: Νίκο, εσένα, εμένα (όχι κάθε), Μάνο, Δημήτρη, έρχονται πολλοί άλλοι...  :punish:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version