!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Αποψη για τιμή 1.8 NCFL

<< < (2/2)

spoumi:
Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.
Πόσο κοστολογείς εσύ το αυτοκίνητο?
Είναι πρώτο χέρι ή όχι?
Έχεις ανάγκη να το δώσεις? Βιάζεσαι?
Όσο πιο πολύ βιάζεσαι τόσο περισσότερο πρέπει να ρίξεις την τιμή.

Από Απρίλη και μετά ανεβαίνουν οι τιμές πώλησης μέχρι τον Οκτώβρη όπου τότε αρχίζουν και πέφτουν.

Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός τα καλά nc/ncfl είναι όλο και λιγότερα με αποτέλεσμα να μπορούν να δοθούν σε μία λογική τιμή.
Από την άλλη όσο υπάρχουν nc με 5-6Κ θα είναι το πρώτο επιχείρημα του καθενός αφού πολλοί δεν ξέρουν ή δεν μπορούν να εκτιμήοσυν τη διαφορά μεταξύ των δύο.

panos2171:

--- Quote from: Dasimo on May 25, 2018, 06:27:15 AM ---Να μην το δώσεις ! Αυτή είναι η λογική τιμη!

Sent from my iPad using Tapatalk

--- End quote ---

Δε θα ξεχάσω την περίπτωση γνωστού που το έδωσε το 2λιτρο με 65.000χλμ το 2014, πρώτο χέρι (αγοράστηκε κάπου στα 35k €) για 8000€.  :moutza:
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη μ@λ@κια που έκανε....

Manolitopap:
καλημέρα και παλι..
Δεν βιάζομαι να το δωσω.. απλα σκέφτομαι να το δωσω.. Το θεμα με την τιμη ειναι οτι επειδή σε αγγελίες γενικά ειναι πολυ δύσκολο να βρεις ncfl  και αυτες οι 2-3 που υπάρχουν ειναι 11k+ ενω το οχι fl ειναι περίπου στα 8k δεν ξερω αν κάποιος θα δώσει ποτε τα λεφτά για τις τιμες που ζητάνε η απλα στο τελος τα κρατάνε γιατι δεν υπάρχει καθολου ενδιαφέρον. ρωταω γιατι δεν εχω καμία σχεση με το χώρο του αυτοκινήτου ουτε ασχολούμαι. το αυτοκίνητο το εχω απλά για να πηγαίνω στη δουλειά μου.

luigid:

--- Quote from: Manolitopap on May 25, 2018, 12:20:08 PM ---καλημέρα και παλι..
Δεν βιάζομαι να το δωσω.. απλα σκέφτομαι να το δωσω.. Το θεμα με την τιμη ειναι οτι επειδή σε αγγελίες γενικά ειναι πολυ δύσκολο να βρεις ncfl  και αυτες οι 2-3 που υπάρχουν ειναι 11k+ ενω το οχι fl ειναι περίπου στα 8k δεν ξερω αν κάποιος θα δώσει ποτε τα λεφτά για τις τιμες που ζητάνε η απλα στο τελος τα κρατάνε γιατι δεν υπάρχει καθολου ενδιαφέρον. ρωταω γιατι δεν εχω καμία σχεση με το χώρο του αυτοκινήτου ουτε ασχολούμαι. το αυτοκίνητο το εχω απλά για να πηγαίνω στη δουλειά μου.

--- End quote ---

Φιλε βαλτο αγγελια στα χρηματα που εσυ θα εισαι ικανοποιημενος να πουληθει.
Για να πουληθει πρεπει να διαθεσιμο,διαφορετικα κανουμε ψιλη κουβεντουλα.Ετσι θα δεις αν υπαρχει ενδιαφερον στα χρηματα που το ζητας.Η αγορα δεν λανθανει συνηθως.

Πουληθηκε NISEKO minifl στα 10000+ κατι ψιλα,προσφατα.Ηταν σχεδον αριστο.

SteliosR:
Βαλτο στα λεφτα που θελεις εσυ, και η αγορα θα στο δειξει. Γενικα να ξερεις, νομιζουν ολοι οτι θα ψωνισουν με λιγα λεφτα.

Μπορεις απλα να περιμενεις αυτον δεν εχει 6.999 ολα και ολα, και μετα ουτε για ασφαλεια δεν θα εχει. Και υπαρχουν τετοιοι αγοραστες ακομα, ευτυχως.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version